Παρασκευή 12 Φεβρουαρίου 2010

ΜΕ ΤΟΡΟΣΙΔΗ Ο ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ ΣΤΗΝ ΤΡΙΠΟΛΗ

Με τον Βασίλη Τοροσίδη στην σύνθεση του θα παραταχθεί ο Ολυμπιακός στο Κυριακάτικο παιχνίδι με τον Αστέρα Τρίπολης. ο διεθνής παίκτης προπονήθηκε κανονικά στην σημερινή προπόνηση και θα είναι στην διάθεση του Μπόζινταρ Μπάντοβιτς, για το δύσκολο εκτός έδρας ματς της Τρίπολης.
Έτσι τα προβλήματα λιγοστεύουν για την τεχνική ηγεσία, αφού θα απουσιάσουν οι Μέλμπεργκ και Ντου ντου, που συνεχίζουν θεραπεία, προκειμένου να προλάβουν το επόμενο παιχνίδι στην Κρήτη με τον Εργοτέλη.
Επιστροφή στην ενδεκάδα και για τον Αντώνη Νικοπολίδη,αλλά και τον Χέσους Ντάντολο, που εξέτισε την ποινη του, ενώ θέση διεκδικεί και ο Ιεροκλής Στολτίδης.
«Μας περιμένει μάχη, αλλά παμε για να κερδίσουμε το ματς.» Αυτά ήταν τα λόγια του Μπόζινταρ Μπάντοβιτς στους πάικτες του Ολυμπιακού πριν απο την σημερινή προπόνηση, επισημάνοντας έτσι με αυτον τον τρόπο , τις δυσκολίες του Κυριακάτικου αγώνα,με τον Ολυμπιακό να θέλει την νικη και μονο προκειμένου να μείνει κοντά στην κορυφή, αλλά και να διατηρίσει την απόσταση των δυο βαθμών απο τον ΠΑΟΚ.

ΚΩΣΤΑΣ ΣΑΜΟΘΡΑΚΗΣ

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου