Δευτέρα 22 Φεβρουαρίου 2010

ΜΠΑΝΤΟΒΙΤΣ.«Παίζουμε το πρώτο ημίχρονο...»


Σαν το πρώτο ημίχρονο χαρακτήρισε ο Μπόζινταρ Μπάντοβιτς το αυριανό με την Μπορντό, εννοώντας ότι το δεύτερο θα είναι η ρεβάνς στην Γαλλία και η πρόκριση θα παιχτεί και στα δυο ματς
«Θα είναι ένα διαφορετικό παιχνίδι από αυτά του πρωταθλήματος Σημαντικό ματς για εμάς και θα προσπαθήσουμε να δείξουμε καλή εικόνα, παίζοντας στο γήπεδο μας και με τον κόσμο μας να βοηθάει όπως πάντα. Εδώ που φτάσαμε, όλες οι ομάδες είναι δύσκολες και αύριο παίζουμε το πρώτο ημίχρονο με την Μπορντό. Θα επιλέξουμε ένα σχήμα και ένα τρόπο παιχνιδιού που θα μας βοηθήσει να πάρουμε ένα καλό αποτέλεσμα.»

ΒΑΣΙΛΗΣ ΤΟΡΟΣΙΔΗΣ

«Μεγάλο μας όπλο ο κόσμος...»

Δηλώσεις έκανε και ο Βασίλης Τοροισίδης που εκπροσώπησε τους «ερυθρόλευκους» ποδοσφαιριστές στην συνέντευξη Τύπου και στάθηκε στην βοήθεια του κόσμου.
«Το μεγάλο μας όπλο σε αυτό το ματς θα είναι η έδρα και ο κόσμος μας που πρέπει να είναι κοντά μας και στα ενενήντα λεπτά. Νομίζω ότι αυτό το κομμάτι θα παίξει σημαντικό ρόλο. Η Μπορντό είναι ένα καλό σύνολο και ξεχωρίζω τους Γκιουρκίφ και Σαμάκ που είναι πολύ επικίνδυνοι παίκτες και ικανοί να σου κάνουν την ζημιά. Θέλουμε να συνεχίσουμε το όνειρο στο Τσάμπιονς Λίγκ και θα κάνουμε τα πάντα να πάρουμε ένα θετικό αποτέλεσμα και για τον Ολυμπιακό, αλλά και για το Ελληνικό ποδόσφαιρο, με βαθμούς για την χώρα μας.»

ΚΩΣΤΑΣ ΣΑΜΟΘΡΑΚΗΣ

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου