Τετάρτη 17 Φεβρουαρίου 2010

Εύκολη πρόκριση για Ολυμπιακό


Η Βουλιαγμένη «πλήρωσε τα σπασμένα» της ήττας από την Μπούντβα, καθώς ο Ολυμπιακός επικράτησε εύκολα του ΝΟΒ με 12-4, στο πλαίσιο νοκ άουτ αγώνα για τα προημιτελικά του Κυπέλλου Ελλάδας.
Οι «ερυθρόλευκοι» δυσκολεύτηκαν ουσιαστικά μόνο στο πρώτο 8λεπτο, το οποίο βρήκε τις 2 ομάδες ισόπαλες με 1-1. Στο 2ο 8λεπτο όμως, ο Ολυμπιακός «πάτησε γκάζι», και με ένα επιμέρους σκορ 5-0, «καθάρισε» το παιχνίδι.
Έτσι, οι νταμπλούχοι Ελλάδας πήραν την πρόκριση για το Final 4 του Κυπέλλου, και στην Ερμούπολη της Σύρου θα έχουν την ευκαιρία να υπερασπιστούν τον τίτλο τους, απέναντι στους Παναθηναϊκό, Παλαιό Φάληρο και Πανιώνιο, που πήραν και αυτοί με την σειρά τους, το εισιτήριο την τελική φάση του θεσμού.

Τα οκτάλεπτα: 1-1, 5-0, 3-2, 3-1

Ολυμπιακός(Πάτερος): Βλοντάκης 3, Δελακάς 2, Ντόσκας 2, Μυλωνάκης 1, Γ.Αφρουδάκης 1, Χ.Αφρουδάκης 1, Σχίζας 1, Θεοδωρόπουλος 1

Ν.Ο.Βουλιαγμένης(Γιαννουρής): Μπέιλι 2, Μπλάνης 1, Αναστασιάδης 1

Μετά το τέλος του παιχνιδιού ο προπονητής μας, Βαγγέλης Πάτερος δήλωσε: «Είμαι απόλυτα ευχαριστημένος τόσο από την πρόκριση όσο και από τη διάθεση που έδειξε η ομάδα καθ΄ όλη τη διάρκεια του προημιτελικού και ειδικά από την άμυνα στον παίκτη λιγότερο. Από εδώ και πέρα πρέπει όλοι να στηρίξουμε τους παίκτες μας ώστε να φτάσουμε στην κατάκτηση του νταμπλ».

Γιάννης Γιαννουδάκης

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου