Τρίτη 16 Φεβρουαρίου 2010

Χρυσώνει τους ποδοσφαιριστές ο Κόκκαλης


Πιο αποφασισμένος από κάθε άλλη φορά για την κατάκτηση του Πρωταθλήματος Ελλάδας παρουσιάζεται ο πρόεδρος του Ολυμπιακού ,κ.Σωκράτης Κόκκαλης. Ο διοικητικός ηγέτης των ερυθρολεύκων έχει πάρει το παιχνίδι πάνω του και δεν φαίνεται διατεθειμένος να αφήσει στον Παναθηναϊκό την διεκδίκηση των κεκτημένων.

Ο πρόεδρος των «ερυθρολεύκων» σκοπεύει να προσφέρει ένα έξτρα κίνητρο στους παίκτες του Ολυμπιακού για την κατάκτηση του φετινού τίτλου. Έτσι αν μετά τη νίκη στην Τρίπολη επί του Αστέρα ακολουθήσει αντίστοιχη επί του Εργοτέλη στην Κρήτη θα μοιράσει 100.000 πριμ στους ποδοσφαιριστές.

Πλέον όλα εξαρτώνται από τους Πειραιώτες. Αν καταφέρουν να κάνουν οκτώ νίκες σε ισάριθμες αναμετρήσεις και συνολικά το 11 στα 11, μιάς και ήδη μετρούν 3 σερί νίκες, τότε κατακτούν αυτομάτως τον τίτλο, χωρίς να χρειάζονται την παρέμβαση τρίτων. Άλλωστε το παρελθόν έχει απόδειξη ότι ο Ολυμπιακός δεν μπορεί και δεν θέλει να στηρίζεται στα αποτελέσματα των άλλων ομάδων, όπως ο ΠΑΟΚ που υποδέχεται τον ΠΑΟ αυτή την αγωνιστική στην Τούμπα.

Κώστας Έξαρχος

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου