Τετάρτη 17 Φεβρουαρίου 2010

Μώραλης : " Καλύτεροι απο εβδομάδα σε εβδομάδα"


Χαμηλά προσπαθεί να κρατήσει τον πήχη στον Ολυμπιακό ο Γιάννης Μώραλης, παρά τις τρείς συνεχόμενες νίκες του Ολυμπιακού οι οποίες έχουν συνδυαστεί και με την αγωνιστική μεταμόρφωση των Πειραιωτών προς το καλύτερο.
Ο υπεύθυνος επικοινωνίας των Πειραιωτών παρουσιάστηκε αρκετά αισιόδοξος για την συνέχεια του πρωταθλήματος και μιλώντας στον ραδιοφωνικό σταθμό μεταξύ άλλων τόνισε :

«Θεωρητικά να έχουμε λίγο καλύτερο πρόγραμμα από τον Παναθηναϊκό, αλλά πρέπει να μην υπεραισιοδοξούμε, να μην είμαστε αιθεροβάμονες. Αν πάρουμε τον τίτλο, θα πιστοποιηθεί ότι η τελευταία 15ετία ανήκει ολοκληρωτικά στον Ολυμπιακό.

Ψυχολογικά είμαστε σίγουρα καλύτερα, αλλά και στο αγωνιστικό κομμάτι, που είναι πιο σημαντικό, είμαστε αρκετά βελτιωμένοι και μας χαροποιεί ιδιαίτερα. Θέλουμε να κρατήσουμε τον πήχη χαμηλά, να μη λέμε ότι με 8 νίκες θα πάρουμε πρωτάθλημα, αλλά να βελτιώνουμε την απόδοσή μας από εβδομάδα σε εβδομάδα. Ναι, εξαρτάται από εμάς, αλλά το ίδιο μπορεί να πει και ο Παναθηναϊκός, ότι με 8 νίκες θα είναι πρωταθλητής. Δεν θέλουμε μπούμε σε αυτή τη διαδικασία, αλλά να κοιτάζουμε παιχνίδι με παιχνίδι. Έχουμε το Σάββατο ένα δύσκολο ματς με τον Εργοτέλη στην Κρήτη. Νικώντας εκεί και ελπίζοντας ότι ο Παναθηναϊκός μπορεί να γκελάρει, όπως λέμε, σε μια δύσκολη έδρα όπως είναι η Τούμπα απέναντι στον ΠΑΟΚ, τότε μπορεί να είμαστε πολύ κοντά στην κορυφή ή και πρώτοι.

Κάθε πρωτάθλημα είναι σημαντικό. Ο Ολυμπιακός είναι γεννημένος για να παίρνει το πρωτάθλημα και είμαστε χαρούμενοι που για 15 χρόνια, να το θέσω συνολικά, το υλοποιεί. Αν έρθει αυτός ο τίτλος θα είναι ξεχωριστός, γιατί περάσαμε μια 10ήμερη-20ήμερη έντονη κρίση. Δεν συνηθίζεται για τον Ολυμπιακό να είναι 8 βαθμούς πίσω από τον Παναθηναϊκό. Δείξαμε ότι αν είμαστε ενωμένοι ξεπερνάμε και ας περνάμε 1-2 δύσκολες μέρες. Ενωμένοι με κόσμο και τη διοίκηση ξεπερνάμε τα πάντα. Αν έρθει και φέτος ο τίτλος, εκτός από πολύ μεγάλη χαρά σε μας και στον κόσμο μας, θα πιστοποιήσει ότι η τελευταία 15ετία ανήκει ολοκληρωτικά στον Ολυμπιακό. Όμως είμαστε ακόμα δεύτεροι, ο Παναθηναϊκός έχει τον πρώτο λόγο, εμείς πρέπει να κάνουμε το καλύτερο παιχνίδι με παιχνίδι για να φτάσουμε να είμαστε στην πρώτη θέση».

Όσο αφορά στο θέμα του Βασίλη Τοροσίδη ο Γιάννης Μώραλης ξεκαθάρισε βάζοντας τα πράγματα στην σωστή τους διάσταση:

«Ο Βασίλης είναι πάρα πολύ ευχαριστημένος στον Ολυμπιακό. Δεν υπάρχει καμία επίσημη πρόταση από καμία ομάδα. Το συμβόλαιό του και η ρήτρα του είναι δημόσια γνωστά, δεν υπάρχει κανένα θέμα, αλλά στο ποδόσφαιρο δεν μπορεί να αποκλείσει κανείς καμία εξέλιξη».


Κώστας Έξαρχος

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου