Τρίτη 9 Φεβρουαρίου 2010

Ολυμπιακός - Ζενίτ Καζάν μέρος πρώτο


Η πιο μεγάλη ώρα είναι τώρα για τον Ολυμπιακό, που το απόγευμα της Τετάρτης (18.00) υποδέχεται στο κλειστό του Ρέντη την Ζενίτ Καζάν, στο πλαίσιο της φάσης των 12 του Τσάμπιονς Λιγκ.
Οι «ερυθρόλευκοι» τεστάρουν τις δυνάμεις τους απέναντι σε μία από τις κορυφαίες ομάδες της Γηραιάς Ηπείρου , όμως για να έχουν ελπίδες πρόκρισης, ενόψει του επαναληπτικού της Ρωσίας, πρέπει να πάρουν την νίκη στο παιχνίδι του «Μελίνα Μερκούρη».
Σε δηλώσεις του στο www.olympiacos.org ο νέος τεχνικός του Ολυμπιακού, Γιάννης Καλμαζίδης, υποστήριξε: «Είναι γνωστό ότι η Ζενίτ είναι από τις καλύτερες ομάδες που συμμετέχουν στη διοργάνωση. Έχει στο ρόστερ της πολύ καλούς βολεϊμπολίστες που συνθέτουν ένα δυνατό σύνολο. Από την πλευρά μας, την έχουμε μελετήσει και έχουμε προετοιμαστεί κατάλληλα ώστε με τη συμπαράσταση των φιλάθλων μας να διεκδικήσουμε το αποτέλεσμα που θα μας ανοίξει το δρόμο για την πρόκριση. Η ομάδα μας έχει ανταποκριθεί με απόλυτη επιτυχία σε δύσκολα παιχνίδια όπως μαρτυρούν και οι νίκες στη φάση των ομίλων».

Η διάθεση των εισιτηρίων συνεχίζεται ως εξής:
Σήμερα έως τις 17:00 από τα γραφεία του ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΥ Σ.Φ.Π.(Πλατεία Αλεξάνδρας, Πειραιάς) και αύριο Τετάρτη από τις 09:00 έως τις 15:00 από τα γραφεία του ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΥ Σ.Φ.Π. και από τις 16:00 από το εκδοτήριο του κλειστού γυμναστηρίου Ρέντη.

Γιάννης Γιαννουδάκης

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου