Πέμπτη 11 Φεβρουαρίου 2010

Τον βούλιαξε μέσα στο ΟΑΚΑ


Το αήττητο του Ολυμπιακού συνεχίζεται. Οι «ερυθρόλευκοι» πέρασαν νικηφόρα και από το κολυμβητήριο του ΟΑΚΑ, καθώς επικράτησαν του Παναθηναϊκού με 9-7, πετυχαίνοντας έτσι την 14η φετινή τους νίκη σε ισάριθμα παιχνίδια.

Το συγκρότημα του Βαγγέλη Πάτερου, το οποίο αγωνίστηκε ουσιαστικά χωρίς φουνταριστούς (έλειπε ο τραυματίας Βλοντάκης, ενώ και ο Γιώργος Αφρουδάκης ήταν ανέτοιμος, καθώς έχασε τις 3 τελευταίες προπονήσεις της ομάδας του λόγω ενοχλήσεων στα δόντια) μπήκε δυνατά στο παιχνίδι, με σκοπό να καθαρίσει την υπόθεση νίκη από νωρίς, και προηγήθηκε με 0-6. Στην συνέχεια, μία η χαλάρωση από πλευράς πρωταθλητών, μία η ανάκαμψη του τριφυλλιού μετέτρεψε το παιχνίδι σε ντέρμπι (5-6), με τους νταμπλούχους Ελλάδας όμως να σοβαρεύονται στα τελευταία λεπτά, φτάνοντας έτσι στο νικηφόρο 7-9.
Πλέον, άπαντες στο «ερυθρόλευκο» στρατόπεδο στρέφουν την προσοχή τους στο «δίχως αύριο» παιχνίδι απέναντι στην Μπούντβα, για την 5η αγωνιστική τη Ευρωλίγκα.

Αμέσως μετά το τέλος του παιχνιδιού ο Γιώργος Αφρουδάκης δήλωσε στο www.olympiacos.org: «Δεν υπήρχε αμφιβολία ότι είμαστε καλύτερη ομάδα από τον Παναθηναϊκό αλλά σίγουρα είχαμε να αντιμετωπίσουμε και τα δικά μας προβλήματα. Ο Αντώνης δεν έπαιξε σήμερα(σσ. προληπτικά λόγω ενοχλήσεων στον ώμο) ενώ και εγώ αντιμετώπισα τις τελευταίες ημέρες ένα πρόβλημα στα δόντια. Στο πρώτο οκτάλεπτο η ομάδα παίξαμε πολύ καλά και ουσιαστικά πήραμε ένα σημαντικό προβάδισμα. Στη συνέχεια η απόδοσή μας δεν ήταν καλή αλλά πετύχαμε μία νίκη που είναι σημαντική και για τους φιλάθλους μας αλλά και για εμάς. Πιστεύω ότι το Σάββατο στο παιχνίδι με τη Μπούντβα θα είμαστε πλήρης και θα δώσουμε τον καλύτερό μας εαυτό ώστε να επιστρέψουμε στον Πειραιά με τη νίκη που θα ανοίξει το δρόμο για την πρόκριση στις 8 καλύτερες ομάδες της Ευρώπης».

Τα οκτάλεπτα: 1-6, 2-1, 1-0, 3-2

Παναθηναϊκός(Αντριτς): Τσόκας 2, Φλώρος Αν.1, Βουλγαράκης 1, Καφετζόπουλος 1, Κουντουδιός 1, Χαριτάκης 1

Ολυμπιακός(Πάτερος): Ντόσκας 3, Χατζηθεοδώρου 2, Γ.Αφρουδάκης 2, Χρ.Αφρουδάκης 1, Σχίζας 1

Γιάννης Γιαννουδάκης

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου