Τρίτη 9 Φεβρουαρίου 2010

Φιλική νίκη των Ελπίδων κόντρα στους Νέους


Θετικά συμπεράσματα έβγαλαν οι δυο νέοι προπονητές της Εθνικής Ελπίδων, μετά το φιλικό που διεξήχθη στις Αθλητικές Εγκαταστάσεις του Άγιου Κόσμα κόντρα στην Εθνική ομάδα των Νέων. Οι Γεωργιάδης και Βόκολος που ανέλαβαν την Ελπίδων μετά την απόφαση του Νίκου Νιόπλια να συνεχίσει στον Παναθηναϊκό, έμειναν ικανοποιημένοι από τις προσπάθειες των παικτών τους, που επικράτησαν των νέων με 2-0 χάρης τα τέρματα του Παπάζογλου στο 67΄ και στο 90΄, στο φιλικό προετοιμασίας εν όψει του κρισίμου εκτός έδρας αγώνα με την Αγγλία στις 3 Μαρτίου για τον 9ο προκριματικό όμιλο του Ευρωπαϊκού πρωταθλημάτων κάτω των 21 ετών.

Μέτα το τέλος του αγώνα ο Γιώργος Γεωργιάδης δήλωσε… «Ήταν ένα παιχνίδι για να γνωρίσουμε τα παιδιά, μετά την φυγή του Νίκου Νιόπλια. Έμεινα ικανοποιημένος από την διάθεση που έδειξαν οι παίκτες και θεωρώ ότι στον αγώνα με τους Άγγλους να είναι έτοιμοι. Μας απομένουν δυο παιχνίδια στον όμιλο, όμως αυτό με τους Άγγλους είναι το πιο κρίσιμο. Έχουμε όμως μια καλεί ομάδα, όπως έχουν βέβαια και οι Άγγλοι. Όμως αυτή η φουρνιά παικτών έχει φέρει πολλές επιτυχίες και είμαι αισιόδοξος πως αυτό θα κάνει και τώρα».

Από τη πλευρά του ο μέσος του Εργοτέλη Γιώργος Σιάκκας τόνισε… « Ήταν ένα φιλικό προετοιμασίας για τον αγώνα με την Αγγλία. Πήραμε συμμετοχή όλα τα παιδιά και με τη νίκη κόντρα στη Νέων δείξαμε ότι έχουμε το πνεύμα του νικητή. Πιστεύω ότι με ένα θετικό αποτέλεσμα στην Αγγλία θα είμαστε πλέον το φαβορί του ομίλου. Αν όμως κάτι δεν πάει καλά έχουμε ακόμα ένα παιχνίδι με τα Σκόπια που θα πρέπει να κερδίσουμε οπωσδήποτε. Από εκεί και πέρα θα περιμένουμε και τους άλλους ομίλους. Οι δυο νέοι προπονητές έχουν έρθει για να βοηθήσουν την ομάδα στα δυο μας που απομένουν. Θα περάσουν το δικό τους μήνυμα και πιστεύω πως η αλλαγή προπονητή δεν θα μας επηρεάσει τόσο πολύ».

ΕΘΝΙΚΗ ΕΛΠΙΔΩΝ (α΄ ημίχρονο): Στρατηλάτης, Αργυρίου, Σκόνδρας, Κ. Παπαδόπουλος, Β. Αποστολόπουλος, Σιάκκας, Νίνης, Γ. Παπαδόπουλος, Μήτρογλου, Δημούτσος, Κουτσιανικούλης
(β΄ ημίχρονο): Μπαμπανιώτης, Ποτουρίδης, Α. Αποστολόπουλος, Β. Αποστολόπουλος (68΄Κ. Παπαδόπουλος), Γκέντσογλου, Σιάκκας (68΄ Γ. Παπαδόπουλος), Γιάντσης, Σοϊλέδης, Κατσικογιάννης, Ταχτσίδης, Παπάζογλου
ΕΘΝΙΚΗ ΝΕΩΝ: Καλδέλης, Γ. Αποστολόπουλος, Βαλεριάνος (46΄ Καρασαλίδης), Κουτρουμπής (52΄ Τόσκας), Μαχλελής, Λαγός, Καραγκούνης (74΄ Κακκαβάς), Ανάκογλου, Βασιλείου (46΄ Φαλαγγας), Μάνταλος (67΄ Μαζιώτης), Καρέλης (78΄ Νικλητσιώτης)

Η εθνική ομάδα των Ελπίδων βρίσκεται στην κορυφή του 9ου προκριματικού ομίλου με 13 βαθμούς, ενώ η Αγγλία ακολουθεί με 11 έχοντας έναν αγώνα λιγότερο και το μεταξύ τους παιχνίδι στις 3 Μαρτίου θα κρίνει κατά μεγάλο βαθμό την πρωτιά στον όμιλο.


Μιχάλης Μουσελίμης

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου