Κυριακή 21 Φεβρουαρίου 2010

Στο Final 4 του Τσάμπιονς Καπ τα κορίτσια του Θρύλου


Περίπατο πραγματοποίησε η γυναικεία ομάδα πόλο του Ολυμπιακού.
Τα κορίτσια του Χάρη Παυλίδη δεν αντιμετώπισαν κανένα πρόβλημα απέναντι στην Σαμπαντέλ, συνέτριψαν τις Ισπανίδες με 10-4, και με 2 νίκες πήραν θριαμβευτικά την πρόκριση για το Final 4 του Τσάμπιονς Καπ.
Μετά από ένα νωθρό πρώτο 8λεπτο, στο οποίο ο Ολυμπιακός προηγήθηκε με 1-0, οι «ερυθρόλευκες» πάτησαν γκάζι και εξαφανίστηκαν. 3-1 στο 2ο 8λεπτο, 3-2 στο 3ο και 3-1 στο 4ο , με τα κορίτσια του Χάρη Παυλίδη να φτάνει έτσι άκοπα στο θριαμβευτικό 10-4

"Δεν ήταν εύκολο ούτε το παιχνίδι, ούτε η πρόκριση αλλά με οποιονδήποτε αντίπαλο και να παίζαμε σήμερα δεν υπήρχε περίπτωση να χάσουμε". τόνισε μετά το τέλος του προημιτελικού ο προπονητής της ομάδας ας, Χάρης Παυλίδης και συμπλήρωσε: "Τα κορίτσια έπαιξαν εκπληκτική άμυνα και αυτό ήταν το κλειδί της επιτυχίας. Μπορώ να πω ότι δώσαμε ρεσιτάλ στην άμυνα. Οταν παίζουμε έτσι δεν χάνουμε από καμία ομάδα. Ο βασικός στόχος στο ξεκίνημα της περιόδου ήταν η 1η θέση στον προκριματικό όμιλο. Τελικά με πολύ δουλειά φτάσαμε στο φάιναλ-4. Θα είμαστε η πιο άπειρη από τις φιναλίστ και θα παίξουμε χωρίς άγχος, όμως δεν θα πρέπει να μας υποτιμήσει κανένας αντίπαλος".
Από την πλευρά της η Σταυρούλα Αντωνάκου τόνισε: "Συγχαρητήρια σε όλες τις συμπαίκτριές μου για την πρόκριση. Θα πρέπει να έχουμε στο μυαλό μας ότι μπορούμε να φτάσουμε στον τελικό του Τσάμπιονς Καπ. Αν στον ημιτελικό παίξουμε τη σημερινή άμυνα δεν φοβόμαστε κανέναν αντίπαλο".

Αμέσως μετά το φινάλε της αναμέτρησης, ο κύριος Κεντ, μέλος της διοίκησης του Ερασιτέχνη, συνεχάρη τις θριαμβεύτριες, επιβραβεύοντας τις προσπάθειες τους με πριμ πρόκρισης.

Πλέον, αφού ο Ολυμπιακός εξασφάλισε και τυπικά την πρόκριση του στο Final 4, οι «ερυθρόλευκοι» προτίθενται να διεκδικήσουν την διοργάνωση της τελικής φάσης, προτείνοντας ως τόπο διεξαγωγής το κολυμβητήριο της Κέρκυρας.

8λεπτα: 1-0, 3-1, 3-2, 3-1

Ολυμπιακός: Αντωνάκου 3, Μωραϊτη, Αβραμίδου, Σουν 3, Τομάσκοβιτς 2

Σαμπαντέλ: Ντομενέκ, Κλέιν, Γκάντι , Ορτίθ

Γιάννης Γιαννουδάκης

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου