Πέμπτη 11 Φεβρουαρίου 2010

Ο Χαραλαμπίδης στη Τρίπολη και ο Τσινιάρης στο ΟΑΚΑ


Ο Ναθαναήλ Χαραλαμπίδης ορίστηκε από την ΚΕΔ για να διευθύνει την αναμέτρηση του Ολυμπιακού με τον Αστέρα στην Τρίπολη που θα διεξαχθεί την Κυριακή στο πλαίσιο της 22η αγωνιστικής της Σουπερ Λιγκ. Ο 38χρονος Καβαλιώτης ρέφερι πρόκειται αν σφυρίξει για 3η φορά φέτος αγώνα των ερυθρόλευκων, με τις άλλες δυο να είναι το παιχνίδι Κυπέλλου με τον Πανσερραϊκό, οπού οι Πειραιώτες είχαν γνωρίσει την ήττα με 3-1 και είχαν αποκλειστεί από τη συνέχεια του θεσμού και η νίκη τους με 2-1 κόντρα στη Λάρισα στο γήπεδο Καραϊσκάκη για την 17η αγωνιστική του πρωταθλήματος. Πάντως αυτό θα είναι το 2ο παιχνίδι του Χαραλαμπίδη στη Σουπερ Λιγκ που καλείται να διαιτητεύσει τον Ολυμπιακό, αφού πρώτη του φορά σε αγώνα της ομάδας του μεγάλου λιμανιού ήταν πέρσι στο πλαίσιο της 22ης αγωνιστικής στο Ολυμπιακός-Άρης 2-1. Τον Αστέρα Τρίπολης ο Χαραλαμπίδης τον έχει διευθύνει την 19η αγωνιστική στη εντός έδρας νίκη του με 2-0 κόντρα στον Πανιώνιο, ενώ φέτος έχει οριστεί από την ΚΕΔ και στα ματς Πανθρακικός – Ηρακλής 1-2, Παναθηναϊκός - Λάρισα 4-0, Πανθρακικός-ΠΑΟΚ 1-2 και ΠΑΟ-ΠΑΣ Γιάννενα 4-0. Βοηθοί του Χαραλαμπίδη στο Αστέρας Τρίπολης-Ολυμπιακός θα είναι οι Βασιλειάδης και Σωτηρόπουλος, 4ος ο Βοσκάκης και παρατηρητής ο Βέλλιος.

Άρχοντας της αναμέτρησης Παναθηναϊκός-Καβάλα που θα διεξαχθεί την Κυριακή στο ΟΑΚΑ θα είναι ο Μιχάλης Τσινιάρης. Ο 38χρονος Αθηναίος ρέφερι σφυρίζει για δεύτερη φορά φέτος ματς των πρασίνων με το άλλο να είναι το Παναθηναϊκός-Εργοτέλης 4-1 την 16η αγωνιστική. Αντίθετα την Καβάλα την έχει διευθύνει άλλες τρεις φορές και συγκεκριμένα στα παιχνίδια Καβάλα-Ατρόμητος 2-1, Αστέρας Τρίπολης-Καβάλα 1-0 και Ηρακλής-Καβάλα 1-0. Βοηθοί του Τσινιάρη στο Παναθηναϊκός-Καβάλα θα είναι οι Γούκος και Μπιτσίδης, 4ος ο Θάνος και παρατηρητής ο Τσαχειλίδης.

Σε ότι αφορά τις υπόλοιπες αναμετρήσεις της 22ης αγωνιστικής ο Γιάχος ορίστηκε να διευθύνει το Άρης-Εργοτέλης, ο Κωνσταντινέας το Πανθρακικός-ΑΕΚ, ο Καλόπουλος το Λεβαδειακός-Ατρόμητος, ο Σπάθας το Ξάνθη-Λάρισα, ο Σιδηρόπουλος το Πανιώνιος-Ηρακλής και ο Τριτσώνης το ΠΑΣ Γιάννενα-ΠΑΟΚ.


Αναλυτικά οι διαιτητές της 22ης αγωνιστικής της Σουπερ Λιγκ εδω


Μιχάλης Μουσελίμης

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου