Πέμπτη 11 Φεβρουαρίου 2010

ΜΑΤ. . . στην επίθεση !


Με τον Μάτ Ντάρμπισιρ στην κορυφή της επίθεσης, πλαισιωμένος από αριστερά από τον Χεσούς Ντάτολο και από τα δεξιά τον Λούα Λούα, αναμένεται να παρατάξει τον Ολυμπιακό στην Τρίπολη κόντρα στον τοπικό Αστέρα, ο Μπόζινταρ Μπάντοβιτς. Μπορεί ως ιδέα να έχει περάσει και η παράλληλη χρησιμοποίηση του Κώστα Μήτρογλου ως παρτενέρ του Άγγλου στην επίθεση, όμως το εν λόγω παιχνίδι δεν προσφέρεται για πειραματισμούς.
Έτσι ο τεχνικός των ερυθρολεύκων αναμένεται να χρησιμοποιήσει διάταξη 4-3-3 , στο κέντρο της άμυνας και ελλείψει του τραυματία Μέλμπεργκ θά βρίσκεται η σταθερή αξία που ακούει στο όνομα Μίκαελ Ζεβλάκοφ, εωώ η υπόλοιπη σύνθεση αναμένεται λίγο η πολύ ίδια, με τον Αντώνη Νικοπολίδη να επιστρέφει κάτω από την εστία της ομάδας.Σήμερα πάντως η προπόνηση είχε ένα απρόσμενο απρόοπτο. Ο Βασίλης Τοροσίδης δεν έλαβε μέρος , λόγω μιας ενόχλησης στο πέλμα, η οποία όμως δεν εμπνέει ανησυχία.
Ο Μέλμπεργκ ακολούθησε πρόγραμμα το οποίο περιλάμβανε θεραπεία και τρέξιμο στο γήπεδο, ενώ ο Ντουντού έκανε ατομική προπόνηση στο γυμναστήριο.
Μετά την προπόνηση οι ερυθρόλευκοι μετέβησαν στο Μικρολίμανο και γευμάτισαν στον Ιστιοπλοϊκό Όμιλο. Το γεύμα πλήρωσαν από κοινού οι Ραούλ Μπράβο και Λούα Λούα εξαιτίας της ολιγόλεπτης καθυστέρησής τους σε προηγούμενες προπονήσεις.


Κώστας Έξαρχος

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου