Τρίτη 16 Φεβρουαρίου 2010

Στο Καζάν για τον "τελικό" με την Ζενίτ ο Θρύλος


Στην Ρωσία βρίσκεται η αποστολή του Ολυμπιακού, ενόψει του κρίσιμου αγώνα με την Ζενίτ Καζάν,στο πλαίσιο της φάσης των 12 του Τσάμπιονς Λιγκ.
Οι «ερυθρόλευκοι», με προίκα το υπέρ τους 3-1 του πρώτου αγώνα, θα κατέβουν στο Καζάν, με στόχο, αρχικά 1 σετ, που θα τους διατηρήσει ζωντανούς στο κυνήγι της πρόκρισης, και εν συνεχεία την κατάκτηση ακόμα ενός σετ, ή στην κανονική διάρκεια του αγώνα, ή στο Golden Set, που θα τους σφραγίσει το εισιτήριο για την επόμενη φάση.
Εξαιρετικά δύσκολο, χαρακτήρισε το παιχνίδι του Καζάν, με δηλώσεις του στο www.olympiacos.org, ο τεχνικός της ομάδας Γιάννης Καλμαζίδης: «Έχουμε μπροστά μας ένα πολύ δύσκολο παιχνίδι. Θα αντιμετωπίσουμε μία δυνατή ομάδα, σε μία καυτή έδρα προερχόμενοι μάλιστα από ένα κουραστικό ταξίδι. Γνωρίζουμε όλες τις δυσκολίες αλλά έχουμε προετοιμαστεί κατάλληλα. Σε καμία περίπτωση δεν βρισκόμαστε στο Καζάν έχοντας στο μυαλό μας την κατάκτηση των δύο σετ που θα μας δώσουν την πρόκριση. Στόχος μας είναι η νίκη».
Από την πλευρά του ο Γιώργος Στεφάνου δήλωσε: «Το παιχνίδι είναι δύσκολο και μάλιστα πιο δύσκολο από τον αγώνα του Ρέντη. Όμως έχω μεγάλη εμπιστοσύνη στους συμπαίκτες μου και γενικότερα στην ομάδα μας. Αυτό που έχουμε πετύχει φέτος στο Τσάμπιονς Λιγκ είναι αξιοθαύμαστο. Ηρθαμε στο Καζάν για τη νίκη και κυρίως να ευχαριστηθούμε το παιχνίδι. Καλώς ή κακώς δεν παίζουμε κάθε μέρα τέτοιους σημαντικούς αγώνες σε μία τόσο σπουδαία διοργάνωση».

Γιάννης Γιαννουδάκης

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου