Τρίτη 9 Φεβρουαρίου 2010

Στο ΟΑΚΑ κόντρα στον Παναθηναϊκό ο Θρύλος


Ακόμα μία νίκη αναμένεται να προσθέσει στο ενεργητικό του ο Ολυμπιακός, καθώς το απόγευμα της Τετάρτης αντιμετωπίζει τον αιώνιο αντίπαλο Παναθηναϊκό, στο κλειστό κολυμβητήριο του ΟΑΚΑ. Το παιχνίδι απέναντι στο τριφύλλι αποτελεί ουσιαστικά πρόβα τζενεράλε ενόψει του «τελικού» του Σαββάτου κόντρα στην Μπούντβα.
«Κάθε παιχνίδι είναι σημαντικό ανεξαρτήτως αντιπάλου πόσο μάλλον όταν προηγείται ενός τόσο κρίσιμου αγώνα όπως είναι για εμάς η αναμέτρηση με τη Μπούντβα. Ο Παναθηναϊκός διαθέτει μία καλή ομάδα που δεν αφήνει να ξεφύγει το σκορ και στον πρώτο γύρο μας είχε προκαλέσει δυσκολίες. Πάντως η εξέλιξη του αγώνα θα εξαρτηθεί από τη δική μας απόδοση και θα πρέπει για μία ώρα να βγάλουμε από το μυαλό μας το παιχνίδι της Ευρωλίγκα.
Το γεγονός ότι αυτή τη χρονική περίοδο παίζουμε κάθε τρεις ημέρες είναι και θετικό και αρνητικό. Υπάρχει μεν η κούραση αλλά βρισκόμαστε συνεχώς σε εγρήγορση και η ομάδα αποκτά ρυθμό» ήταν τα λόγια του περιφερειακού των «ερυθρόλευκων» Γιάννη Φουντούλη.

Η προετοιμασία ενόψει του αγώνα με την Μπούντβα θα ξεκινήσει την Πέμπτη, με τον Ολυμπιακό να ταξιδεύει στο Βελιγράδι για να πραγματοποιήσει κοινές προπονήσεις με την Παρτιζάν, και εν συνεχεία, την Παρασκευή, θα μεταβεί στο γειτονικό Μαυροβούνιο.

Γιάννης Γιαννουδάκης

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου