Σάββατο 13 Φεβρουαρίου 2010

Ήττα στο Μαυροβούνιο

Ο Ολυμπιακός δεν τα κατάφερε στο Μαυροβούνιο απέναντι στην την Μπούντβα αφού έχασε με 11-9 και αποκλείστηκε από την συνέχεια της Ευρωλίγκα.
Οι ερυθρόλευκοι πλήρωσαν τα νεκρά τους διαστήματα με αποτέλεσμα ιδιαίτερα στο τρίτο οκτάλεπτο να είναι αυτό που ουσιαστικά καταδίκασε σε ήττα τους πρωταθλητές.
Οι παίκτες του Βαγγέλη Πάτερου ξεκίνησαν πολύ καλά και είχαν πάντα λύσεις στα γκολ που δέχονταν από τους Μαυροβούνιους. Ο Θοδωρής Χατζηθεοδώρους ήταν ο κινητήριος με αποτέλεσμα στο πρώτο οκτάλεπτο ο Ολυμπιακός να προηγείται με 4-3.
Το δεύτερο οκτάλεπτο, ήταν όμως τελείως διαφορετικό.. Η Μπούντβα παίζοντας πολύ καλή άμυνα και με πολλές λύσεις στην επίθεση και με ένα Ολυμπιακό με κενά στην άμυνα του βρήκε τους Μαυροβούνιους να προηγούνται με 9-6 .
Ανάλογη εικόνα είχαν και τα επόμενα οκτάλεπτα εκτός από τα τελευταία 3.30 λεπτά της τέταρτης περιόδου. Που με τον Δελακά και τον Χρήστο Αφρουδάκη μείωσαν το σκορ σε 11-9 1'.23'' πριν το τέλος του αγώνα, αλλα χωρίς όμως τελικά να μπορέσουν οι Ερυθρόλευκοι να διεκδικήσουν κάτι καλύτερο με αποτέλεσμα να παραμείνει το 11 – 9 και οι πρωταθλητές να αποκλειστούν από την συνέχεια της Ευρωλίγκας.

Τα οκτάλεπτα: 3-4, 6-2, 2-0, 0-3

Μπούντβα: Πέκοβιτς 3, Τσίριτς, Πάσκοβιτς 2, Ντανίλοβιτς 2, Φρανίτσεβιτς 2, Τρμπόγιεβιτς

Ολυμπιακός: Χατζηθεοδώρου 2, Γ. Αφρουδάκης 2, Δελακάς 3, Κομάντινα, Χ. Αφρουδάκης

Φώτης Ρουμελιώτης

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου