Σάββατο 27 Φεβρουαρίου 2010

Λαμία - Ολυμπιακός 0-3


Σπουδαία νίκη, που τον διατηρεί μόνο πρώτο στην βαθμολογία, σε απόσταση ασφαλείας από τον 2ο Παναθηναϊκό, σημείωσε ο Ολυμπιακός, καθώς τα κορίτσια του Γιάννη Νικολάκη επικράτησαν εκτός έδρας της Λάρισας με 3-0.
Οι «ερυθρόλευκες» πραγματοποίησαν εκρηκτικό ξεκίνημα, καθώς πήραν «περίπατο» το πρώτο σετ με 25-9. Η αντίδραση των γηπεδούχων ήρθε στο 2ο σετ, με την Λαμία να προβάλει σθεναρή αντίσταση στον Ολυμπιακό, τους «ερυθρόλευκους» όμως να είναι αυτοί που έφτασαν στο 27-25 και το 2-0. Πλέον, τα κορίτσια του Θρύλου, έχοντας και το ψυχολογικό αβαντάζ του 2-0, δεν αντιμετώπισαν κανένα πρόβλημα στο 3ο, και τελευταίο όπως αποδείχθηκε, σετ του αγώνα, φτάνοντας στο εύκολο 25-17 και το τελικό 3-0.

Αμέσως μετά την λήξη της αναμέτρησης, ο τεχνικός του Θρύλου Γιάννης Νικολάκης δήλωσε: «
Συγχαρητήρια στις κοπέλες για την σημαντική νίκη μέσα σε μια καυτή έδρα που έχουν χάσει βαθμούς αρκετές από τις ομάδες που βρίσκονται ψηλά στον βαθμολογικό πίνακα. Η σημερινή νίκη ήρθε με την ομάδα πλήρη μετά από αρκετό καιρό, πλην της εγχειρισμένης Μαρκοπούλου, και θα μας βοηθήσει ψυχολογικά ενόψει της δύσκολης συνέχειας σε πρωτάθλημα και κύπελλο».

Τα σετ: 9-25, 25-27, 17-25

Γιάννης Γιαννουδάκης

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου