Πέμπτη 26 Αυγούστου 2010

Ο Βρύζας στο παγκο και ο Γαλανόλευκος Φάρος αποχή


Ο Ζήσης Βρύζας είναι και επίσημα ο βοηθός του Φερνάντο Σάντος στην τεχνική ηγεσία της Εθνικής Ελλάδας, όπως ανακοίνωσε η ΕΠΟ μέσω της επίσημης ιστοσελίδας της.
Ο παλαίμαχος επιθετικός θα εκτελέσει για πρώτη φορά τα νέα του καθήκοντα στην προπόνηση της ερχόμενης Δευτέρας, τέσσερις μέρες πριν από το ματς με τη Γεωργία. Ο Βρύζας δεν έχει δίπλωμα προπονητή αλλά σύμφωνα με παλαιότερη απόφαση της ΕΠΟ οι διεθνείς ποδοσφαιριστές κατ’ εξαίρεση μπορούν να αποκτήσουν τιμής ένεκεν δίπλωμα Β’ κατηγορίας με μια απλή αίτηση.

Στο μεταξύ με αφορμή την απόφαση της ΕΠΟ να μην χορηγήσει εισιτήρια στον Γαλανόλευκο Φάρο για το εκτός έδρας παιχνίδι της Εθνικής κόντρα στην Κροατία για τα προκριματικά του Ευρωπαϊκού πρωταθλήματος 2012, ο σύνδεσμος των οπαδών του αντιπροσωπευτικού μας συγκροτήματος εξέδωσε ανακοίνωση με την οποία στρέφεται κατά της ομοσπονδίας και κάποιου έμμισθου υπαλλήλου της και γνωστοποιεί ότι κανένα μέλος της δεν θα αγοράσει εισιτήρια διαρκείας και στο ματς με τη Γεωργία θα απέχει, ενώ σε αυτό με την Κροατία θα κρεμάσει ανάποδα τα πανό του.
Μεταξύ άλλων η ανακοίνωση αναφέρει…. «Ο ΓΑΛΑΝΟΛΕΥΚΟΣ ΦΑΡΟΣ, βλέποντας την αδιαφορία της ΕΠΟ προς των Έλληνα φίλαθλο, αποφάσισε κανένα μέλος του να μην αγοράσει εισιτήρια διαρκείας. Δεν είναι δυνατόν από την μια να μας παρακαλούν να αγοράσουμε εισιτήρια διαρκείας και από την άλλη να μην μας δίνουν εισιτήρια για τον εκτός έδρας αγώνα στην ΚΡΟΑΤΙΑ, και να αναγκαζόμαστε να τα αγοράζουμε στην μαύρη αγορά»… και καταλήγει στην ανακοίνωση ο Γαλανόλευκος Φάρος… «Ανοίξαμε πόλεμο με το κατεστημένο των μαύρων εισιτηρίων. Φτάνει πια. Δεν μπορεί ο σύλλογος να αντιμετωπίζεται ως τουριστικό γραφείο. Ζητάμε αυτά που δικαιούμαστε ως σύλλογος φίλων ΕΘΝΙΚΗΣ ΕΛΛΑΔΟΣ».

Μιχάλης Μουσελίμης

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου