Πέμπτη 26 Αυγούστου 2010

Η καθησυχαστική σιωπή του Βαγγέλη Μαρινάκη

Ή τοποθέτηση του διαιτητή Σταθόπουλου στον αγώνα πρεμιέρας μεταξύ του Ηρακλή και του Ολυμπιακού είναι αν όχι ύποπτη τουλάχιστον ανόητη. Διότι μόνο ως κίνηση επιπόλαιη μπορεί να χαρακτηριστεί η προτίμηση ενός διαιτητή για το συγκεκριμένο παιχνίδι, όταν πέρυσι είχε ακυρώσει κανονικό γκολ του Ολυμπιακού απέναντι στον γηραιό.
Ο γραπτός Τύπος επισήμανε και άλλες αβλεψίες της Κεντρικής Επιτροπής Διαιτησίας. Όπως, για παράδειγμα, ο ορισμός του Γιώργου Δούρου, με την ιδιότητα του παρατηρητή διαιτησίας, στον χώρο που το όνομά του διαιτητικά απομυθοποιήθηκε: Την Λεωφόρο Αλεξάνδρας.
Παρ΄ όλα αυτά από τον Ολυμπιακό δεν διέρρευσε το παραμικρό σε αντίδραση, γκρίνια, έστω «μουρμούρα». Με σημαία του το fair play και κίνητρό του την αναβάθμιση του ποδοσφαίρου μας, ο Βαγγέλης Μαρινάκης βγήκε μπροστά με δηλώσεις του από την ημέρα αγοράς του πλειοψηφικού πακέτου των μετοχών της ΠΑΕ μέχρι και την αιφνιδιαστική κίνηση και μεγαλειώδη νίκη του –για τον προεδρικό θώκο- στην super league.
Είναι η μοναδική φορά που η «σιωπή» είναι καθησυχαστική. Όπως με τις μεταγραφές απέδειξε πως μέτρησε η θέληση του για δημιουργία μεγάλης ομάδας και όχι πόσο θα ελάφραινε ο τραπεζικός του λογαριασμός, έτσι και στα θέματα προστασίας του Ολυμπιακού περιμένει…
Με τον κόσμο να του έχει απόλυτη εμπιστοσύνη σε όλες τις κινήσεις που τελικά τον δικαίωσαν.

Ν. Ι. ΠΑΠΑΔΑΚΟΣ

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου