Τετάρτη 25 Αυγούστου 2010

Ο Σταθόπουλος στο Ηρακλής-ΟΣΦΠ


Ο Γιώργος Σταθόπουλος ορίστηκε να διευθύνει το παιχνίδι Ηρακλής-Ολυμπιακός για την πρεμιέρα του πρωταθλήματος της Σουπερ Λιγκ. Ο 35χρονος ρέφερι από την Αχαΐα πέρσι ήταν από τους διαιτητές που εμπιστεύτηκε πολύ η ΚΕΔ, κάτι που το φανερώνει και το γεγονός ότι σφύριξε 19 αναμετρήσεις για το πρωτάθλημα από τις οποίες σε καμιά δεν τιμωρήθηκε. Ο Σταθόπουλος, ο οποίος ξεκίνησε να διευθύνει αγώνες στη Σουπερ Λιγκ τον Φεβρουάριο του 2008, σφυρίζει για δεύτερη φορά στην καριέρα του αναμέτρηση μεταξύ των δυο ομάδων, με την πρώτη να είναι πέρσι στο Καραϊσκάκη, όπου Ολυμπιακός και Ηρακλής είχαν αναδεχθεί ισόπαλοι με 1-1. Βέβαια σε αυτό το παιχνίδι, το οποίο είχε διεξαχθεί στο πλαίσιο της 10ης αγωνιστικής, κανείς δεν μπορεί να ξεχάσει την φάση του 80ου λεπτού όταν ο Μήτρογλου με κεφαλιά έκανε το 2-0, γκολ όμως που δεν είχε μετρήσει πότε γιατί ο βοηθός Γουργιώτης το είχε δει οφσάιντ.
Βοηθοί του Σταθόπουλο στο ματς Ηρακλής-Ολυμπιακός που θα διεξαχθεί το Σάββατο το απόγευμα στο Καυταντζόγλειο στάδιο θα είναι οι Μπαλτάς και Καρσιώτης, 4ος ο Γιάχος και παρατηρητής ο Βέλλιος.

Σε ότι αφορά στις υπόλοιπες αναμετρήσεις της 1ης αγωνιστικής της Σουπερ Λιγκ, ο Σιδηρόπουλος θα διευθύνει το Παναθηναϊκός-Ξάνθη, ο Τσινιάρης το Κέρκυρα-ΑΕΚ, ο Κουκουλάκης το Καβάλα-Άρης, ο Κακος το Λάρισα-Ατρόμητος, ο Σπάθας το Πανιώνιος-Ολυμπιακός Βόλου, ο Παππάς το ΠΑΟΚ-Πανσερραϊκός, ενώ ο Μήτσιος θα κάνει το ντεμπούτο του στη Σουπερ Λιγκ στο ματς Εργοτέλης-Αστέρας Τρίπολης.

Αναλυτικά οι διαιτητές της 1ης αγωνιστικής εδώ



Μιχάλης Μουσελίμης

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου