Πέμπτη 26 Αυγούστου 2010

"Εμπλοκή" με Μασεράνο. Στο στόχαστρο ο Τρεζεγκέ


συνεχίζεται στην Λίβερπουλ. Ο Αργεντινός αμυντικός μέσος απουσίασε από το παιχνίδι της ομάδας του απέναντι στην Μάντσεστερ Σίτι, εκφράζοντας με αυτόν τον τρόπο την δυσαρέσκεια του για το ότι η Λίβερπουλ δεν τον έχει παραχωρήσει ακόμα σε μία εκ των Ίντερ και Μπαρτσελόνα, οι οποίες έχουν εκδηλώσει έντονο ενδιαφέρον για την απόκτηση του. Στο θέμα της απουσίας του Αργεντινού, αναφέρθηκε με δηλώσεις του ο τεχνικός της Λίβερπουλ, Ρόι Χόντζον:

«Ο Μασεράνο δεν ήταν μαζί μας και δεν ξέρω πού βρίσκεται. Δεν θα ήταν σωστό να τον χρησιμοποιήσω από τη στιγμή που δεν ήταν σε θέση να αγωνιστεί και δεν ήταν συγκεντρωμένος. Κάποια ομάδα μάς πιέζει για να τον αποκτήσει, αλλά μέχρι να μας προσφέρουν τα χρήματα στα οποία αξιολογούμε τον ποδοσφαιριστή μας, ο Μασεράνο παραμένει παίκτης της Λίβερπουλ. Ελπίζω το θέμα να έχει κλείσει πριν την ολοκλήρωση της μεταγραφικής περιόδου», δήλωσε ο Άγγλος τεχνικός, ρίχνοντας το γάντι στους επίδοξους αγοραστές του Αργεντινού.
Εν τω μεταξύ, στην μεταγραφική λίστα των Ρεντς βρίσκεται ο Νταβίντ Τρεζεγκέ. Οι Κόκκινοι ψάχνουν για μία αξιόπιστη επιθετική λύση στο πλευρό του Φερνάντο Τόρες, και ο Γάλλος επιθετικός κρίνεται ως ο πλέον κατάλληλος. Μάλιστα, η διοίκηση της Λίβερπουλ, η οποία έχει εξαιρετικές σχέσεις με την αντίστοιχη της Γιούβε, μετά την απόκτηση του Πόουλσεν, φέρεται πρόθυμη να προσφέρει στους Ιταλούς, τόσο τον Εμιλιάνο Ινσούα, όσο και τον Σωτήρη Κυργιάκο, από την στιγμή που η Βέκια Σινιόρα ψάχνει λύσεις για το κέντρο της άμυνας της.
Τέλος, ουσιαστικά αποδεκατισμένη θα ταξιδέψει στην Τραπεζούντα η Λίβερπουλ, ενόψει του επαναληπτικού με την Τραμπζονσπόρ, στο πλαίσιο των play offs του Europa League. Και αυτό γιατί, μετά τους Μάξι Ροντρίγκεζ, Άγκερ και Κάουτ, εκτός μάχης τέθηκαν και τα 2 μεγάλα όπλα των Άγγλων, ο αρχηγός Στίβεν Τζέραρντ και ο κανονιέρης Φερνάντι Τόρες:

«Δυστυχώς, ο Στίβεν Τζέραρντ νιώθει πόνους σε παλαιότερο χτύπημα στη μέση και χρειάζεται χρόνο για να αναρρώσει. Θα επιστρέψει την Κυριακή, στον αγώνα με τη Γουέστ Μπρόμιτς. Επίσης, πήραμε την απόφαση να μη ρισκάρουμε τη συμμετοχή του Φερνάντο Τόρες σε τρίτο συνεχόμενο παιχνίδι, ειδικά από τη στιγμή που κατάφερε να αποθεραπευθεί τόσο γρήγορα», δήλωσε ο Ρόι Χότζον στην επίσημη ιστοσελίδα του συλλόγου, με την Λίβερπουλ να καλείται, πλέον, να υπερασπιστεί, παρά τις αντιξοότητες, το υπέρ της 1-0 του πρώτου αγώνα.

Γιάννης Γιαννουδάκης

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου