Τρίτη 24 Αυγούστου 2010

ΜΑΡΙΝΑΚΗΣ ΠΡΟΕΔΡΟΣ ΣΤΗΝ ΣΟΥΠΕΡ ΛΙΓΚ!




Όλα δείχνουν πως ο μεγαλομέτοχος της ΠΑΕ Ολυμπιακος, Βαγγέλης Μαρινάκης θα είναι ο νέος πρόεδρος της Σούπερ Λίγκας μετά τις σημερινές αρχαιρεσίες.
Ο μοναδικός σίγουρος υποψήφιος, Θανάσης Κανελλόπουλος, απέσυρε την υποψηφιότητά του όπως ανακοινώθηκε από την ΠΑΕ που εκπροσωπεί, τον Ολυμπιακό Βόλου, ενώ παρείχε τη στήριξή του στον νέο μεγαλομέτοχο του Ολυμπιακού.

Πληροφορίες αναφέρουν ότι θα υπάρχουν κάποιες διαρροές, αλλά 12-13 ομάδες θα ψηφίσουν τον Βαγγέλη Μαρινάκη, ανάμεσά τους-όπως αναμένεται-και ο Παναθηναϊκός, ενώ την υποψηφιότητα Μαρινάκη θα στηρίξει και ο Γιώργος Μποροβήλος, που πιθανώς να έθετε υποψηφιότητα αν κατέβαινε κανονικά στις εκλογές ο Θανάσης Κανελλόπουλος.

Στην ανακοίνωση του ο σύλλογος της Μαγνησίας χαρακτηρίζει τον κ. Μαρινάκη νέο και άφθαρτο παράγοντα που «…μπορεί να προσφέρει πολλά, να προσδώσει όραμα και να διασφαλίσει την ενότητα της Super League».

Αναλυτικά η ανακοίνωση: «Η υποψηφιότητα του Αντιπροέδρου της ΠΑΕ ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ ΒΟΛΟΥ κ. Αθανάσιου Κανελλόπουλου για τη θέση του προέδρου της Super League είχε ως στόχο τη λήξη των κακών κειμένων, που επικρατούν τα τελευταία χρόνια στο χώρο του επαγγελματικού ποδοσφαίρου. Κατά τη διάρκεια της προεκλογικής αναμέτρησης, που για πρώτη φορά αναβλήθηκε αρκετές φορές, ο ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ ΒΟΛΟΥ αντιστάθηκε σε πρακτικές και μεθόδους του μαύρου παρελθόντος και κατάφερε να μην περάσουν αρρωστημένες νοοτροπίες. Η όλη στάση του ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΥ ΒΟΛΟΥ έχει ως αποτέλεσμα να μιλάμε σήμερα για την υποψηφιότητα και εκλογή στη θέση του προέδρου της Super League, ενός νέου και άφθαρτου παράγοντα όπως ο κ. Βαγγέλης Μαρινάκης, ιδιοκτήτης του Ολυμπιακού Πειραιώς. Η ΠΑΕ ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ ΒΟΛΟΥ, μετά από ώριμη σκέψη, αποσύρει σήμερα την υποψηφιότητα του Αντιπροέδρου της κ. Αθανάσιου Κανελλόπουλου για τη θέση του προέδρου της Super League και στηρίζει τον κ. Βαγγέλη Μαρινάκη, που πιστεύουμε πως μπορεί να προσφέρει πολλά, να προσδώσει όραμα και να διασφαλίσει την ενότητα της Super League».


ΚΩΣΤΑΣ ΣΑΜΟΘΡΑΚΗΣ

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου