Τρίτη 10 Αυγούστου 2010

Θέλει Νεκουνάμ ο Βαλβέρδε

Τα μεταγραφικά δεδομένα στον Ολυμπιακό άλλαξαν μετά την έλευση του Ερνέστρο Βαλβέρδε. Πλέον θεωρείται βέβαιο ότι οι υπόλοιπες κινήσεις που θα γίνουν, περίπου τρείς ή τέσσερις, θα αφορούν ποδοσφαιριστές τους

Ένας από αυτούς είναι και ο Τζαβάντ Νεκουνάμ της Οσασούνα για τον οποίο εμφανίζεται έτοιμος να πραγματοποιήσει κίνηση ο Ολυμπιακός.

Ο Ιρανός ποδοσφαιριστής είναι ο «εκλεκτός» του Ερνέστο Βαλβέρδε για την ενίσχυση στη μεσαία διάταξη της ομάδας. Ο παίκτης της ιβηρικής ομάδας, είχε απασχολήσει και πριν από ένα μήνα τον Ολυμπιακό, ωστόσο η μεταγραφή… χάλασε την τελευταία στιγμή.
Η Οσασούνα για να παραχωρήσει τον Νεκουνάμ, αξιώνει το ποσό του 1,3 εκατ. ευρώ. Ποσό που αναμφίβολα δεν είναι απαγορευτικό για τους Πειραιώτες. Ο 30χρονος άσος είναι πλέον το απόλυτο φαβορί για τη θέση του αμυντικού χαφ.

Αξίζει να σημειωθεί πως πριν από ένα μήνα ο Ολυμπιακός πρόσφερε το ποσό του 1 εκατ. ευρώ ετησίως στον Νεκουνάμ, ενώ εκείνος ζήταγε… κάτι παραπάνω μιας και επιθυμούσε χρηματικό αντίτιμο της τάξης του 1,5 εκατ. ευρώ ετησίως.

Κώστας Έξαρχος

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου