Παρασκευή 6 Αυγούστου 2010

Πρώτος στην λίστα ο Χουάντε Ράμος


Το όνομα του Ερνέστο Βαλβέρδε μπορεί να βρίσκεται σε μόνιμη βάση στο προσκήνιο για την ανάληψη της τεχνικής ηγεσίας του ολυμπιακού, ο Χουάντε Ράμος όμως φαίνεται να είναι τελικά ο εκλεκτός του Ευάγγελου Μαρινάκη για την ανάληψη της τεχνικής ηγεσίας του Ολυμπιακού.

Σύμφωνα με πληροφορίες ο 56χρονος προπονητής είναι ο εκλεκτός του μεγαλομετόχου του Ολυμπιακού για να αντικαταστήσει τον γερμανό τεχνικό που απολύθηκε σήμερα.

Ο Ράμος βέβαια δεν είναι το μοναδικό όνομα καθώς στα υπόψη βρίσκονται ακόμα δύο Ισπανοί. Ο λόγος γίνεται για τον Μανθάνο και τον Βαλβέρδε, αλλά αυτή τη στιγμή ο 56χρονος τεχνικός είναι στην κορυφή της σχετικής λίστας.

Το θέμα του προπονητή αναμένεται να τελειώσει, εκτός εξαιρετικού απροόπτου, μέχρι την Δευτέρα και στη συνέχει θα ξεκινήσουν οι κινήσεις του Ολυμπιακού στο μεταγραφικό παζάρι. Οι προσθήκες είναι δεδομένες αλλά τα ονόματα που θα αποκτηθούν θα τα αποφασίσει ο νέος προπονητής των ερυθρολεύκων. Το σίγουρο είναι ότι οι πειραιώτες χρειάζονται έναν κλασικό γκολτζή, δύο αμυντικά χάφ εγνωσμένης αξίας και έναν ΒΑΣΙΚΟ τερματοφύλακα !


Κώστας Έξαρχος

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου