Τετάρτη 4 Αυγούστου 2010

Χωρίς Ριέρα στο Ισραήλ ο Ολυμπιακός

Με προορισμό το Τελ Αβίβ για να αγωνιστεί στον αυριανό επαναληπτικό με την Μακάμπι και να πάρει την πρόκριση στον επόμενο γύρο του Γιουρόπα Λιγκ, πέταξε η αποστολή του Ολυμπιακού, χωρίς να γίνει η παραμικρή δήλωση.

Στην αποστολή δεν συμπεριλήφθηκε ο Άλμπερτο Ριέρα , ο οποίος κρίθηκε ανέτοιμος από τον προπονητή του για το κρίσιμο παιχνίδι με την ομάδα του Τέλ Αβίβ.

Οι Πειραιώτες λίγο μετά τις 10:30 αναχώρησαν από το «Ελευθέριος Βενιζέλος» με πτήση τσάρτερ χωρίς όμως να κάνουν δηλώσεις ,καθώς προτίμησαν να κρατήσουν χαμηλούς τόνους ενόψει της ρεβάνς (2-1 στο Καραϊσκάκη). Άλλωστε ότι ήταν να ειπωθεί, ειπώθηκε την Δευτέρα το βράδυ στην ανοικτή προπόνηση.

Η αποστολή των Πειραιωτών αναμένεται σε περίπου δύο ώρες (γύρω στις 12:30) στο αεροδρόμιο «Μπεν Γκουριόν» με πτήση τσάρτερ. Ο προπονητής του Ολυμπιακού, Εβαλντ Λίνεν έχει προγραμματισμένη συνέντευξη στις 18:30 (ώρα Ελλάδας).

Αναλυτικά οι παίκτες που επέλεξε να έχει ο Γερμανός τεχνικός στο Ισραήλ:

Νικοπολίδης, Μέγερι, Πάρντο, Γκαλίτσιος, Τοροσίδης, Ρ. Μπράβο, Χολέμπας, Α. Παπαδόπουλος, Μέλμπεργκ, Μοντέστο, Ντουντού, Ιμπαγάσα, Όσκαρ, Γ. Παπαδόπουλος, Μαρέσκα, Ζαϊρί, Φετφατζίδης, Ρόμενταλ, Μήτρογλου, Ντιόγκο, Ντάρμπισιρ.

Κώστας Έξαρχος

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου