Παρασκευή 6 Αυγούστου 2010

Χάρηκα για τον Σπανούλη

Δηλώσεις του Μίλος Τεόντοσιτς, αναφορικά με την νέα αγωνιστική χρονιά , φιλοξενούνται στην επίσημη ιστοσελίδα της ΚΑΕ Ολυμπιακός.

Ο Σέρβος γκαρντ μεταξύ άλλων δηλώνει χαρούμενος για το γεγονός ότι στην ομάδα βρίσκεται πλέον ο Βασίλης Σπανούλης, με τον οποίο πιστεύει ότι θα ταιριάξουν και θα οδηγήσουν τους Πειραιώτες σε επιτυχίες.

Αναλυτικά οι δηλώσεις του Μίλος Τεόντοσιτς :

«Αυτή είναι η πρώτη φορά που επιχειρώ να γράψω ένα κομμάτι που θα εκφράζει τις σκέψεις μου για το μπάσκετ. Μου θυμίζει λίγο τις εργασίες στο σχολείο. Έχει ενδιαφέρον όμως. Λείπω ήδη αρκετά από την Ελλάδα και το μόνο που μπορώ να πω είναι ότι μου λείπει πολύ. Έτσι είναι όμως η ζωή μας. Το παρκέ και η μπάλα του μπάσκετ είναι πολλές φορές η συντροφιά μας όταν όλοι βρίσκονται στις παραλίες. Όχι ότι μας χαλάει αυτό. Άλλωστε το μπάσκετ είναι η ζωή μας και είμαστε τυχεροί γι’ αυτό.

Άλλαξαν πολλά στην ομάδα από τη στιγμή που τελείωσε η σεζόν. Άλλαξαν οι προπονητές, άλλαξαν και κάποιοι από τους παίκτες. Μόνο ένα δεν αλλάζει. Ότι ο Ολυμπιακός στοχεύει και θέλει να κατακτήσει τα πάντα.

Με τον κόουτς Γιαννάκη είχα μια εξαιρετική συνεργασία και με βοήθησε πάρα πολύ. Πλέον όμως το «αφεντικό» είναι ο κόουτς Ίβκοβιτς κι αυτό με ευχαριστεί πάρα πολύ γιατί είναι ένας πραγματικός δάσκαλος και σε μένα έχει προσφέρει πάρα μα πάρα πολλά. Χαίρομαι πολύ που θα τον έχουμε στην άκρη του πάγκου και πιστεύω ότι θα μας δώσει το κάτι παραπάνω που θέλουμε για να φτάσουμε στην κορυφή. Κι όσοι λένε ότι εγώ είμαι ο πιο τυχερός γιατί τον ξέρω από την Εθνική ομάδα, μάλλον δεν τον ξέρουν καθόλου… Κι όποιος κατάλαβε, κατάλαβε…

Χάρηκα πολύ όταν έμαθα ότι υπέγραψε ο Βασίλης. Σπουδαίος παίκτης και πιστεύω ότι θα ταιριάξουμε πολύ, αλλά και μ’ όλη την ομάδα. Δεν ξέρω τι σκέφτεται ο κόουτς για τον τρόπο που θα παίζουμε και δεν χρειάζεται να το ξέρω, αλλά νομίζω ότι αυτή η ομάδα έχει δείξει πως μπορεί να προσαρμόζεται στα πάντα. Το θέμα είναι να φέρουμε το αποτέλεσμα και θα κάνουμε ότι χρειαστεί για να τα καταφέρουμε . Πέρσι κατακτήσαμε το κύπελλο, φτάσαμε στον τελικό του Φάιναλ Φορ. Δεν είναι αρκετό!

Έφυγαν κάποια παιδιά, ήρθαν και θα ‘ρθουν κάποια άλλα. Η ζωή μας είναι έτσι, πόσο μάλλον το μπάσκετ και ο αθλητισμό. Στο μπάσκετ δεν έχει σημασία το εγώ, αλλά το εμείς κι αυτό το ‘χω καταλάβει καλά.

Αρκετά όμως με τα γραπτά γιατί ο κόουτς θέλει να δίνουμε όλη μας την ενέργεια στο γήπεδο και δεν αστειεύεται. Μόνο μια ευχή. Ελπίζω στην Τουρκία, δυο από τις τρεις ομάδες του βάθρου να είναι η Σερβία και η Ελλάδα όπως στην Πολωνία»।



Κώστας Έξαρχος


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου