Δευτέρα 2 Αυγούστου 2010

Προβάρει την φανέλα της Μακάμπι ο Σχορτσιανίτης

Τις βαλίτσες του για το Ισραήλ ετοιμάζει ο Σοφοκλής Σχορτσιανίτης, αν πιστέψουμε τα όσα υποστηρίζουν μέσα ενημέρωσης από το Ισραήλ . Σύμφωνα με τα συγκεκριμένα ΜΜΕ ,η Μακάμπι Τέλ Αβίβ, που αναζητά ενίσχυση στη θέση του σέντερ, ετοιμάζεται να καταθέσει πρόταση στον Έλληνα σέντερ που είναι ελεύθερος από τον Ολυμπιακό.
Η προσφορά θα είναι πολύ καλή και καθώς ο Παναθηναϊκός κωλυσιεργεί και δεν παίρνει την απόφαση, ο «Σόφο» μάλλον δεν θα έχει πρόβλημα να την αποδεχθεί.

Μπορεί το όνομα του Big «Σόφο» έπαιζε δυνατά για τους πράσινους, αλλά έχοντας ήδη επτά ψηλούς και τον Ομπράντοβιτς να μην …γουστάρει ιδιαίτερα τον συγκεκριμένο παίκτη, η απόκτηση του από τους πρωταθλητές θα φάνταζε περισσότερο ως μια αποτυχημένη προσπάθεια για ρελάνς στον Ολυμπιακό.

Όσον αφορά τώρα στην Μακάμπι, από την στιγμή που δεν υπάρχει στην "ομάδα του λαού" ο Πίνι Γκέρσον, τουλάχιστον ως προπονητής (έχει παραμείνει ως τεχνικός διευθυντής), αλλά ο Ντέιβιντ Μπλατ, που αντιμετώπισε πέρυσι τον Σχορτσανίτη ως τεχνικός του Άρη και έχει πολύ καλή άποψη για την αξία του, δεν υπάρχει λόγος να μην αποκτηθεί.

Κώστας Έξαρχος

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου