Παρασκευή 27 Αυγούστου 2010

Το Ραμαζάνι απέκλεισε τον Ζαιρί


Εκτός αποστολής ενόψει της πρεμιέρας του πρωταθλήματος στην Θεσσαλονίκη με αντίπαλο τον Ηρακλή , έμεινε ο Ζαιρί. Ο Ερνέστο Βαλβέρδε απέκλεισε τον γαλλομαροκινό από την ομάδα εξαιτίας του Ραμαζανίου !

Δεν χρειάζεται λοιπόν κανείς να ψάχνει για ύποπτο λόγο , πίσω από αυτή την απόφαση.
Ο Ζαιρί είναι Μουσουλμάνος και αυτή την εποχή υπάρχει σε εξέλιξη το Ραμαζάνι. Η μεγαλύτερη γιορτή των Μουσουλμάνων. Μέχρι τη δύση του ηλίου ο παίκτης δεν επιτρέπεται να φάει τίποτα. Κάποιοι που το τηρούν κατά γράμμα δεν πίνουν ούτε νερό! Βέβαια υπάρχουν και αυτοί που δεν το τηρούν, αλλά κανείς δεν μπορεί να υποχρεώσει τον οποιονδήποτε παίκτη να αθετήσει τις παραδόσεις της θρησκείας του.

Αν λοιπόν ο Βαλβέρδε ήθελε να χρησιμοποιήσει βασικό το Ζαϊρί θα έπρεπε να τον βάλει στο ματς χωρίς να έχει βάλει μπουκιά στο στόμα του όλη μέρα. Με λίγα λόγια δεν υπήρχε περίπτωση να βγάλει ούτε σαρανταπεντάλεπτο.
Εκτός αποστολής έμειναν επίσης οι Όσκαρ, Μαρέσκα (δεν υπολογίζεται, με τη διοίκηση να του έχει κάνει προσφορά για να λύσει το συμβόλαιό του) Μέγκερι, Βαλεριάνος , Ν. Παπαδόπουλος, καθώς και οι τιμωρημένοι από την περσινή σεζόν Όλοφ Μέλμπεργκ, Ραούλ Μπράβο και Κρίστιαν Νέμεθ.

Κώστας Έξαρχος

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου