Τρίτη 31 Αυγούστου 2010

Ήρθε και ο Τζιόλης


Τη νίκη σε όλα τα παιχνίδια θα κυνηγήσει η Εθνική ομάδα για να προκριθεί στα τελικά του Ευρωπαϊκού πρωταθλήματος, όπως υποστήριξε ο Σωκράτης Παπασταθόπουλος μετά το τέλος της πρώτης προπόνησης του αντιπροσωπευτικου μας συγκροτήματος που πραγματοποιήθηκε στια αθλητικές εγκαταστάσεις του Άγιου Κοσμά. Ο αμυντικός της Μίλαν απέφυγε τον χαρακτηρισμό του φαβορί για την Ελλάδα, τονίζοντας πως όλα τα παιχνίδια είναι δύσκολα.

Σ. ΠΑΠΑΣΤΑΘΟΠΟΥΛΟΣ… « Δεν θέλω να πω ότι είμαστε φαβορί. Αρχίζει μία δύσκολη προσπάθεια, με δύσκολα παιχνίδια. Θα πρέπει να ανταποκριθούμε και να είμαστε έτοιμοι. Όλα τα παιχνίδια είναι κρίσιμα και όλα πρέπει να τα κερδίσουμε. Με τη Γεωργία θέλουμε να κάνουμε ξεκίνημα με το δεξί. Στην Κροατία δεν μπορώ να πω ότι πάμε μόνο για το Χ. Θέλουμε τη νίκη σε όλα παιχνίδια αλλά καμιά φορά στο γήπεδο τα πράγματα εξελίσσονται διαφορετικά».

Από την άλλη ο Χρυσόστομος Μιχαηλίδης χαρακτήρισε βατό τον όμιλο της Εθνικής και αναπάντεχη την κλήση του στο αντιπροσωπευτικό συγκρότημα.

Χ. ΜΙΧΑΗΛΙΔΗΣ… «Είμαι πολύ χαρούμενος για την κλήση και θέλω να ευχαριστήσω τον κύριο Σάντος. Θα βάλω τα δυνατά μου για να βοηθήσω την ομάδα να πετύχει τους στόχους της. Το περίμενα πολύ καιρό αλλά δεν έπαψα να παλεύω γι' αυτό. Πιστεύω στον εαυτό μου και η πρόσκληση ήρθε στην κατάλληλη στιγμή. Ηταν αναπάντεχο αλλά μερικές φορές οι εκπλήξεις είναι προτιμότερες. Μπορούμε να ξεκινήσουμε με νίκη κόντρα στη Γεωργία και μετά να πάμε στην Κροατία να πάρουμε αυτό που θέλουμε. Ο όμιλος είναι βατός για την ομάδα

Στο μεταξύ με τον Αλέξανδρο Τζιόλη να προπονείται μαζί με τους υπόλοιπους διεθνείς το πρωί της Τρίτης συνεχίστηκε η προετοιμασία της Εθνικής Ελλάδας ενόψει του αγώνα με την Γεωργία που θα διεξαχθεί την Παρασκευή το βράδυ στο Καραϊσκάκη για τα προκριματικά του EURO 2012. Ο μέσος της Σανταντέρ, που έχασε την προπόνηση της Δευτέρας, λόγο του ότι άργησε να φτάσει από την Ισπανία στην χώρα μας ενσωματώθηκε με την αποστολή και συμμετείχε χωρίς κανένα πρόβλημα, όπως άλλωστε και υπόλοιποι διεθνείς στην δεύτερη προπόνηση του αντιπροσωπευτικού μας συγκροτήματος στον Άγιο Κόσμα, η οποία ήταν κλειστή για το κοινό. Αυτή τη φορά ο Σάντος έκανε ασκήσεις τακτικής στους διεθνείς σε αντίθεση με την χθεσινή προπόνηση που οι μισοί παίκτες έκαναν χαλάρωμα και οι υπόλοιποι γυμνάστηκαν σε πιο έντονους ρυθμούς έχοντας όμως και την προσοχή τους στον αγωνιστικό χώρο φοβούμενοι για πιθανό τραυματισμό, καθώς δεν ήταν σε καλή κατάσταση.

Σ. ΠΑΠΑΣΤΑΘΟΠΟΥΛΟΣ… «Με τον προπονητή δουλεύουμε πολύ καλά, έχουμε αφομοιώσει πολλά από τα πράγματα από αυτά που ζητάει αλλά ακόμη βέβαια χρειαζόμαστε πολλή δουλειά. Έχουμε μέρες ακόμη μπροστά μας».

Μιχάλης Μουσελίμης

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου