Σάββατο 28 Αυγούστου 2010

ΕΠΙΣΤΡΟΦΗ ΣΤΗΝ ΚΟΡΥΦΗ...ΑΠΟ ΤΟΝ ΛΕΥΚΟ ΠΥΡΓΟ!


ΜΠΑΙΝΕΙ ΣΤΗΝ «ΜΑΧΗ» ΤΟΥ ΠΡΩΤΑΘΛΗΜΑΤΟΣ Ο ΘΡΥΛΟΣ

ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗ. ΚΩΣΤΑΣ ΣΑΜΟΘΡΑΚΗΣ

Από το Καυτατζόγλειο ξεκινάει την προσπάθεια του ο Ολυμπιακός, για την επιστροφή στην κορυφή.
Το πρωτάθλημα ξεκινάει απόψε για τους «ερυθρόλευκους», που αντιμετωπίζουν τον Ηρακλή και θέλουν να μπουν με το δε ξι και να αποδείξουν ότι η απώλεια του τίτλου πέρσι, ήταν μια παρένθεση και μόνο
Σε ένα γήπεδο που πάντα δυσκολεύεται η ομάδα του Πειραιά και παραδοσιακά αντιμετωπίζει δυσκολίες, ο Ερνέστο Βαλβέρδε θα παρουσιάσει μια ενδεκάδα με νέα πρόσωπα, βασιζόμενος κυρίως στον ποιότητα, αλλά και την εμπειρία, γιατί ξέρει πολύ καλά ότι αυτά τα στοιχειά παίζουν σημαντικό ρόλο.
Γι αυτό και έχει αποφασίσει να ρίξει στην μάχη τον Μόισες Ουρτάδο και ας είναι μόλις λίγες ημέρες στην ομάδα, αλλά και τους Ριέρα, Ρόμενταλ, χωρίς αυτοί να είναι απόλυτα έτοιμοι.
Ακόμα και την λύση Πάντελιτς σκέφτεται, αν και το πιθανότερο είναι να έχει τον Σέρβο στον πάγκο και να τον χρησιμοποιήσει ανάλογα με την εξέλιξη του αγώνα.
Τις απουσίες λόγο τιμωρίας των Μέλπμπεργκ και Ραούλ Μπράβο θα καλύψουν οι Μοντέστο και Χολέμπας, ενώ ο Ισπανός τεχνικός ποντάρει πολύ στην παρουσία του Αριέλ Ιμπαγάσα, που θα αγωνιστεί πίσω από τον επιθετικό Κώστα Μητρογλου।

ο Ερνέστο Βαλβέρδε δεν θέλησε να κάνει δηλώσεις κατά την άφιξη της αποστολής στην Θεσσαλονίκη, αλλά θυμήθηκε το τελευταίο του παιχνίδι σαν προπονητής του Ολυμπιακού με ααντίπαλο τον Ηρακλή και μια μεγάλη νίκη με σκορ ३-०

Και όπως έλεγε ελπίζει και αυτή την φορά η ομάδα να παρουσιάσει το ίδιο καλό πρόσωπο...

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου