Τρίτη 24 Αυγούστου 2010

ΕΡΧΕΤΑΙ ΣΤΗΝ ΑΘΗΝΑ Ο ΜΟΙΣΕΣ




Σήμερα αναμένεται να φτάσει στην Αθήνα ο Μοϊσές Ουρτάδο για να ολοκληρωθεί η μεταγραφή του στον Ολυμπιακό. Πλέον απομένουν τα τυπικά για να γίνει και επίσημα παίκτης των Πειραιωτών ο 29χρονος μέσος, ο οποίος θα περάσει τις απαραίτητες ιατρικές εξετάσεις και στη συνέχεια θα υπογράψει τριετές συμβόλαιο συνεργασίας, με τις ετήσιες απολαβές του να φτάνουν τις 850.000 ευρώ.

Παράλληλα, στη συμφωνία των δύο πλευρών προβλέπονται και κάποια επιπλέον μπόνους που αφορούν την κατάκτηση του πρωταθλήματος, συμμετοχές και έξοδο της ομάδας στο Champions League της επόμενης σεζόν. Ο Ισπανός αναμένεται να φτάσει στις 16:00 στο «Ελευθέριος Βενιζέλος», μαζί με τον Ινιάκι Ιμπάνιεθ (μάνατζερ του Ερνέστο Βαλβέρδε).

Η Εσπανιόλ ανακοίνωσε τη μεταγραφή του Μοϊσές στον Ολυμπιακό: «Υπήρξε συμφωνία με τον Ολυμπιακό για τη μεταγραφή του Μοϊσές Ουρτάδο. Την Τρίτη (σ.σ.: σήμερα) θα ταξιδέψει στην Αθήνα για να περάσει από ιατρικές εξετάσεις και στη συνέχεια να υπογράψει το νέο του συμβόλαιο. Ο Μοϊσές θα επιστρέψει στη Βαρκελώνη για να δώσει συνέντευξη Τύπου, προκειμένου να αποχαιρετήσει τον σύλλογο και τους φιλάθλους του ύστερα από 18 χρόνια», έγραφε η επίσημη ιστοσελίδα της καταλανικής ομάδας.

Από την πλευρά του, ο Ισπανός χαφ ανέβασε νέα ανακοίνωση στην επίσημη ιστοσελίδα του. «Adios Espanyol, γεια σου, Ολυμπιακός», ήταν ο τίτλος του και έγραφε ότι «ο Μοϊσές θα φύγει για την Αθήνα

ΤΗΝ ΠΕΜΠΤΗ Η ΠΑΡΟΥΣΙΑΣΗ

Όπως έγινε γνωστό από την ΠΑΕ Ολυμπιακός την Πέμπτη θα γίνει η επίσημη παρουσίαση των νέων αποκτημάτων Εκτός από τον Μόισες Ουρτάδο θα παρουσιαστούν και οι Παντελιτς, Φουστέρ και Νέμεθ.
Πάντελιτς και Νέμεθ χθες έκανα την πρώτη τους προπόνηση με τον Ολυμπιακό, αλλά έδειξαν ότι ακόμα δεν είναι έτοιμοι και δύσκολα ο Βαλβέρδε θα τους υπολογίζει για το παιχνίδι με τον Ηρακλή στην πρεμιέρα του πρωταθλήματος

ΚΩΣΤΑΣ ΣΑΜΟΘΡΑΚΗΣ

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου