Πέμπτη 12 Αυγούστου 2010

Τίτλους τέλους για Χατζηθεοδώρου.


Σε οριστικό διαζύγιο οδηγούνται Ολυμπιακός και Θοδωρής Χατζηθεοδώρου μετά την άρνηση του διεθνή πολίστα να αποδεχτεί την μείωση των αποδοχών του που του πρότειναν οι ερυθρόλευκοι.
Μάλιστα ο ερασιτέχνης Ολυμπιακός έβγαλε ανακοίνωση σχετικά με το θέμα αυτό βάζοντας τίτλους τέλους στην συνεργασία με τον Χατζηθεοδώρου.
Στην ίδια ανακοίνωση οι πρωταθλητές Ελλάδος δημοσιοποιούν την λίστα με τα ονόματα των παικτών που αποδέχθηκαν τη μείωση στις αποδοχές του.
Μετά τον Θοδωρή Χατζηθεοδώρου την συνεργασία τους με τον Ολυμπιακό ολοκλήρωσαν ο Γιώργος Αφρουδάκης και ο Άντρια Κομάντινα.

Αναλυτικά η ανακοίνωση του Ολυμπιακού:

"Ο ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ Σ.Φ.Π. ανακοινώνει ότι συμφώνησε να συνεχίσουν να αγωνίζονται στην νταμπλούχο ομάδα πόλο ανδρών του Συνδέσμου μας, με τους κάτωθι υδατοσφαιριστές:
1.Αφρουδάκης Χρήστος

2.Βλοντάκης Αντώνης

3. Δελακάς Ευάγγελος

4.Δεληγιάννης Νίκος

5.Θεοδωρόπουλος Αργύρης

6.Κόχειλας Νικήτας

7.Μυλωνάκης Μανώλης

8.Ντόσκας Γεώργιος

9.Σχίζας Αναστάσιος

10.Φλώρος Χρήστος

11.Φουντούλης Ιωάννης
Ο ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ Σ.Φ.Π. εκφράζει την ευαρέσκειά του καθώς όλοι οι προαναφερθέντες αθλητές κατανοώντας τη δύσκολη οικονομική συγκυρία δέχτηκαν τη μείωση των αποδοχών που τους προτάθηκε από τον Σύνδεσμό μας.
Δυσάρεστη έκπληξη προκάλεσε η στάση του πολίστα μας και αρχηγού της ομάδας μας, Θεόδωρου Χατζηθεοδώρου ο οποίος δεν δέχθηκε μείωση αποδοχών τηρώντας αδιάλλακτη στάση και ζήτησε την αποδέσμευσή του από τον Σύνδεσμό μας.
Αναγνωρίζουμε και σεβόμαστε την προσφορά και την ιστορία του αλλά ο ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ είναι πάνω απ' όλους.
Τον ευχαριστούμε και του ευχόμαστε καλή συνέχεια στην καριέρα του.
ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ Σ.Φ.Π".

Φώτης Ρουμελιώτης

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου