Δευτέρα 30 Αυγούστου 2010

Να μην γίνει τροχοπέδη η διαφορά της ποιότητας

Την πρώτη μεταγραφή -μετά από πολλά χρόνια -σε «βάρος» του Ολυμπιακού πανηγύρισε ο Παναθηναϊκός πέρυσι, με την απόκτηση του Χριστοδουλόπουλου. Σύμφωνα με τα τότε δημοσιεύματα «ο Πατέρας τον άρπαξε μέσα από τα χέρια του Κόκκαλη». Ανεξάρτητα αν βοήθησαν και άλλα …χέρια, όπως αυτά του προέδρου της ΠΑΕ ΠΑΟΚ Θεόδωρου Ζαγοράκη…
Έκτοτε ο Ολυμπιακός πήρε από τους πράσινους ΤΕΣΣΕΡΙΣ πρωτοσέλιδους σε δικές τους εφημερίδες παίκτες!!!
Τον Αβραάμ Παπαδόπουλο, τον Ρόμενταλ, τον Μοντεστό αλλά και τον Νέμεθ!!!
Οι συγκρίσεις σταμάτησαν όπως αυτές της «μαύρης τρύπας στην ΠΑΕ Ολυμπιακός». Για το ομολογιακό δάνειο των 5 εκ. Ευρώ που πήραν οι πράσινοι και το νέο που ετοιμάζεται η ΠΑΕ Παναθηναϊκός να αιτηθεί …ούτε συζήτηση….
Δεν κόπτεται, βέβαια, για τέτοιου είδους κόντρες και εύκολων ευτελών συμπερασμάτων η νέα διοίκηση. Αλλά αν πάμε στο θέμα της διαιτησίας πρέπει να σταματήσουμε με μία άνω τελεία.
Δεν μπορεί ο κάθε Σταθόπουλος να είναι 12ος παίκτης της αντιπάλου και ο βοηθός Καρσιώτης ο 13ος. Ούτε πουθενά το καταστατικό της ΕΠΟ αναφέρει πως «όποιος έχει ομάδα εκατομμυρίων Ευρώ θα αντιμετωπίζει εκτός των αντιπάλων έναν διαιτητή κάθε εβδομάδα και έναν βοηθό».
Με την πεποίθηση πως ο Βαγγέλης Μαρινάκης ΄θέλει και ΑΠΑΙΤΕΙ να διώξει την βία από τον Ολυμπιακό, για να τα έχει καλά με την συνείδησή του πρέπει να διώξει και τις ΚΑΚΕΣ ΑΝΤΙΟΛΥΜΠΙΑΚΕΣ διαιτησίες.
Διαφορετικά πρέπει να τα βάλει και με τον 70χρονο που στον επόμενο σταθόπουλο ΜΕΣΑ στο Καραϊσκάκη θα του πετάξει από το αγαπημένο του κομπολόϊ, μέχρι το λατρεμένο αντίκα εκκρεμές με αλυσίδα ρολόϊ του…
Και στο κάτω κάτω αν νομίζουν ορισμένοι πως πάνε κόντρα στον ΜΕΓΑΛΟ Ολυμπιακό και κάτι κάνουν, ας γίνει –ΚΑΙ ΣΥΝΤΟΜΑ- κατανοητό πως η βία απέναντι στους κανονισμούς διαιτησίας, γεννά άθελα βία από την εξέδρα. Κάτι που πρώτος ο Ολυμπιακός δεν επιθυμεί, όπως δεν επιθυμεί και την εύνοια.
Το κακό να ξηλωθεί από την ρίζα του όσο είναι νωρίς. Δεν θα γίνει τροχοπέδη της διαφοράς ποιότητας των ομάδων ο κάθε χομπίστας διαιτητής για να κάνει την πλάκα του. Έτσι κύριε Πιλάβιε;

Ν. Ι. ΠΑΠΑΔΑΚΟΣ

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου