Τετάρτη 23 Ιουνίου 2010

Ξεκαθαρίζει του Σπανούλη


Το μεγάλο μετεγραφικό στοίχημα του καλοκαιριού στον χώρο του ελληνικού μπάσκετ ακούει στο όνομα Βασίλης Σπανούλης Θα παραμείνει παίκτης του Παναθηναϊκού ,ή θα ντυθεί με τη φανέλα του Ολυμπιακού είναι το μεγάλο ερώτημα.

Θα κάτσει η μπίλια στο πράσινο, ή στο κόκκινο;

Αυτό απασχολεί όλους τους φίλους του Παναθηναϊκού και του Ολυμπιακού και φυσικά αφορά τον Βασίλη Σπανούλη και το μέλλον του. Οι πρωταθλητές τηρούν στάση αναμονής, την ίδια ώρα που στον Πειραιά επικρατεί αισιοδοξία πως ο Λαρισαίος γκάρντ θα αλλάξει στρατόπεδο και θα κατηφορίσει από τα βόρεια προάστια στο λιμάνι του Πειραιά.

Στον Παναθηναϊκό έχουν καταθέσει την πρόταση τους και τηρούν στάση αναμονής καθώς ο παίκτης, ο οποίος αναμενόταν να έχει απαντήσει μέχρι τη Δευτέρα, δεν έχει δώσει την οριστική του απάντηση. Έτσι, το μόνο που μπορούν να κάνουν είναι να περιμένουν την απάντηση του 28χρονου γκαρντ. Χθες βράδυ κυκλοφόρησαν φήμες που ανέφεραν αρνητική τροπή στην υπόθεση του διεθνή γκαρντ, αλλά ο μάνατζερ των πρασίνων, Μάνος Παπαδόπουλος, τις διέψευσε.

Στον Ολυμπιακό κρατούν μια συγκεκριμένη στάση απέναντι στο θέμα εδώ και αρκετές εβδομάδες. Παρακολουθούν τις εξελίξεις και περιμένουν στη γωνία. Χθεσινοβραδινές πληροφορίες αναφέρουν πως οι «ερυθρόλευκοι» κατέθεσαν μια απίστευτη πρόταση στον 28χρονο γκαρντ που αγγίζει τα 2.7 εκατομμύρια ευρώ για κάθε ένα από τα τρία χρόνια του συμβολαίου του.

Φαίνεται πως το να αποδεχτεί πρόταση κάποιας άλλης ευρωπαϊκής ομάδας ο Βασίλης Σπανούλης δεν συγκεντρώνει πλέον καμία πιθανότητα και το μέλλον του θα κριθεί επί ελληνικού εδάφους.

Υπομονή για λίγες ημέρες ακόμη…


Κώστας Έξαρχος

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου