Τρίτη 1 Ιουνίου 2010

Οι Αγγελόπουλοι κρατούν Μίλκοβιτς στο λιμάνι.


Την Πέμπτη φτάνει στην Αθήνα ο Ιβάν Μίλκοβιτς και αναμένεται να ξεκινήσουν οι διαδικασίες και οι επαφές μεταξύ του Ολυμπιακού και του παίκτη για την παραμονή του στον Πειραιά.
Η δύσκολη οικονομική κατάσταση που επικρατεί γενικά σε όλα τα ερασιτεχνικά τμήματα των ομάδων στην Ελλάδα δεν αποτελεί εξαίρεση για τους Ερυθρόλευκους με αποτέλεσμα παίκτες όπως ο Μίλκοβιτς να αναζητούν λύσεις στο εξωτερικό.
Παρ όλα αυτά όμως στον Ολυμπιακό φαίνεται να είναι διατεθειμένη να κάνουν την υπέρβαση και να κρατήσουν τον Σέρβο διεθνή στην Ελλάδα.
Ο εκπρόσωπος του παίκτη ενημερώθηκε από τον πρόεδρο του ερασιτέχνη Ολυμπιακού Γιάννη Συγγελίδη ότι οι ερυθρόλευκοι θέλουν ο Μίλκοβιτς να παραμείνει και την νέα χρονιά στην ομάδα προσφέροντας σχεδόν τα ίδια χρήματα με την Τούρκικη ομάδα περίπου 350.000 με 400.000 ευρώ.
Τα χρήματα αυτά φυσικά δεν θα βγουν από τα ταμεία του ερασιτέχνη αλλά από την τσέπη του Γιώργου και ο Παναγιώτη Αγγελόπουλου μετά από επαφές που είχαν με τον πρόεδρο του Ερασιτέχνη Γιάννη Συγγελίδη.
Πάντως σημαντικό ρόλο στην παραμονή του Ιβάν στον Ολυμπιακό παίζει και η διάθεση του ίδιου που θέλει να παραμείνει στον Πειραιά, αφού είναι απόλυτα ικανοποιημένος από την ζωή του στην Ελλάδα αλλά και από τα χρήματα τα που του προσφέρει ο Ολυμπιακός. Οριστικές εξελίξεις αναμένονται από Παρασκευή και εκτός συγκλονιστικού απροόπτου θα ανακοινωθεί και η συμφωνία μεταξύ των δυο πλευρών.
Παράλληλα σήμερα ο πρόεδρος του Ερασιτέχνη Γιάννης Συγγελίδης θα συναντηθεί με τους κκ Κούβαρη και Τορνατόρο και θα συζητήσουν των προγραμματισμό της ομάδας βόλεϊ για την νέα χρονιά, ενώ στο τιμόνι των πρωταθλητών αναμένεται να παραμείνει ο Γιάννης Καλμαζίδης.

Φώτης Ρουμελιώτης

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου