Δευτέρα 28 Ιουνίου 2010

Στο Λιμάνι ο Ίβκοβιτς


Το σήριαλ Ντούσαν Ίβκοβιτς έφθασε στο τέλος του. Ο … «Σοφός» του ευρωπαϊκού μπάσκετ επιστρέφει στον αγαπημένο του Ολυμπιακό έπειτα από 11 ολόκληρα χρόνια! Η διαφορά στο οικονομικό μεταξύ του «Ντούντα» και της «ερυθρόλευκης» ΚΑΕ διευθετήθηκε, με τις δυο πλευρές να κάνουν παραχωρήσεις και ο Σέρβος τεχνικός συμφώνησε για διετές συμβόλαιο.

Ο 67χρονος προπονητής επιστρέφει στην τεχνική ηγεσία του Ολυμπιακού μετά το άκρως επιτυχημένο 1997 και το μόνο που απομένει για να επισημοποιηθεί η συμφωνία μεταξύ του ομοσπονδιακού προπονητή της Εθνικής Σερβίας και των Πειραιωτών είναι η επίσημη ανακοίνωση.

Ο Ίβκοβιτς βρέθηκε τις προηγούμενες ημέρες στην Αθήνα και είχε ραντεβού με τους Παναγιώτη και Γιώργο Αγγελόπουλο ώστε να διευθετηθούν οι λεπτομέρειες της επιστροφής του στους «ερυθρολεύκους». Ανάμεσα στις δύο πλευρές υπήρξε διαφορά στο οικονομικό σκέλος ( ο Ολυμπιακός έδινε δύο εκατομμύρια ευρώ για δύο χρόνια, ο Ίβκοβιτς αξίωνε 3.6 εκατομμύρια) αλλά και στους συνεργάτες που θα πλαισιώσουν τον «Ντούντα» στο τεχνικό τιμ.

Στο θέμα των συνεργατών, οι Αγγελόπουλοι ήταν αρνητικοί με την πρόσληψη του Βαγγέλη Αγγέλου ενώ είχαν αντιρρήσεις και στην επιλογή του γυμναστή, όπου επιθυμούσαν την παραμονή του Ανδρέα Γκατζούλη και όχι την πρόσληψη του Γιάννη Μεριχωβίτη, που ήθελε ο Ίβκοβιτς.

Οι στενοί συνεργάτες του Ντούσαν Ίβκοβιτς δεν έχουν γίνει ακόμα γνωστοί όμως πιθανότατα οι Αγγέλου, Τόμιτς θα πλαισιώσουν τον Ίβκοβιτς, οι όποιες διαφορές στο οικονομικό μέρος ξεπεράστηκαν καθώς σύμφωνα με πληροφορίες , η συμφωνία με τον νέο προπονητή των ερυθρολεύκων έκλεισε στα 2.5 εκατομμύρια ευρώ για δύο χρόνια και ο «Ντούντα» είναι έτοιμος να επιστρέψει στον Ολυμπιακό.


Κώστας Έξαρχος

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου