Πέμπτη 24 Ιουνίου 2010

Στην Κιβωτό του Κόσμου ο μπασκετικός Ολυμπιακός


Ο Ολυμπιακός σε συνεργασία με τη Wind παρέδωσαν τα χρήματα που συγκεντρώθηκαν από την φιλανθρωπική εκστρατεία «Τα παιδιά νικάνε» στην Κιβωτό του κόσμου.
Τα χρήματα δόθηκαν στον πάτερ Αντώνιο στην Κιβωτό του Κόσμου από τον Παναγιώτη Βασιλόπουλο, τον Εμπορικό Διευθυντή της ΚΑΕ Ολυμπιακός Νίκο Λεπενιώτη και τον Ανώτερο Διευθυντή Εταιρικών Σχέσεων της WIND Γιώργο Τσαπρούνη. Το ποσό ανήλθε στις 89.000 ευρώ και προήλθε από τα 89 καλάθια που πέτυχαν οι Πειραιώτες στο Final Four του Παρισιού.

Ο Παναγιώτης Βασιλόπουλος μιλώντας κατά την διάρκεια της εκδήλωσης τόνισε : «προσπαθήσαμε να κάνουμε ότι καλύτερο στο Φάιναλ Φορ, να πάρουμε το τρόπαιο και να καταφέρουμε να πετύχουμε όσο το δυνατόν περισσότερα καλάθια, να βοηθήσουμε έμμεσα με την καλή μας απόδοση να μαζευτούν όσο το δυνατόν περισσότερα χρήματα για τα παιδιά. Το να βλέπεις τόσα μικρά παιδιά να σε έχουν ως πρότυπο, σε υποχρεώνουν να βγάζεις τον καλό σου αυτό εντός κι εκτός γηπέδου. Να παρακινούμε τα παιδιά να γίνονται καλύτεροι και στον αθλητισμό αλλά και στην κοινωνία».

Τα περίπου 300 παιδιά που φιλοξενούνται στις εγκαταστάσεις του ιδρύματος στην περιοχή του Κολωνού ήταν πολύ χαρούμενα και ο πάτερ Αντώνιος, αφού ευχαρίστησε την ΚΑΕ Ολυμπιακός, δήλωσε :«νιώθω μεγάλη συγκίνηση για αυτή την προσφορά που μας έγινε και στόχο έχει να βελτιωθεί η ποιότητα ζωής πολλών παιδιών. Σε αυτή την προσπάθεια η Wind και ο Ολυμπιακός απλώνουν ένα χέρι βοηθείας προς εμάς. Συμβολίζουν το χέρι του Θεού και εύχομαι Αυτός να τους το ανταποδώσει».


Κώστας Έξαρχος

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου