Δευτέρα 7 Ιουνίου 2010

ΠΑΝΑΓΙΩΤΗΣ ΓΙΑΝΝΑΚΗΣ :'' Λυπάμαι για το ελληνικό μπάσκετ''


Μόνο όρεξη για δηλώσεις δεν είχαν οι άνθρωποι του Ολυμπιακού μετά το οριστικό τέλος της αναμέτρησης με τον ΠΑΟ, που μαζί με όλα τα ευτράπελα κράτησε περίπου 4 ώρες. Και τι να πεις για το παιχνίδι, όταν οι πρωταγωνιστές, ήταν όλοι οι άλλοι πλην των παικτών. Ο Παναγιώτης Γιαννάκης και ο Σκούνι Πέν με το ζόρι κατάφεραν να πουν δυο λόγια στους εκπροσώπους των Μ.Μ.Ε.

Αναλυτικά οι δηλώσεις μετά τον τέταρτο τελικό που είχε άδοξο τέλος :


ΓΙΑΝΝΑΚΗΣ :
"Συγχαρητήρια στον Παναθηναϊκό. Αισθάνομαι πάρα πολύ φορτισμένος και λυπάμαι για το ελληνικό μπάσκετ. Δεν νομίζω ότι μπορώ να απαντήσω σε καμία ερώτηση έτσι όπως αισθάνομαι"


ΠΕΝ:
"Συγχαρητήρια στον Παναθηναϊκό για το πρωτάθλημα. Όλοι είμαστε επαγγελματίες αλλά αυτό που συμβαίνει με την διαιτησία είναι απίθανο".

ΟΜΠΡΑΝΤΟΒΙΤΣ: "Συγχαρητήρια στους παίκτες. Αισθάνομαι υπέροχα μετά από μία τέτοια επιτυχία. Σε μία χρονιά που δεν ήταν και η καλύτερη για εμάς φροντίσαμε να τελειώσουμε την σεζόν με την επιτυχία της κατάκτησης του 8ου συνεχόμενου πρωταθλήματος. Συζητήσαμε μεταξύ μας και είπαμε ότι για να πάρουμε εδώ το πρωτάθλημα θα πρέπει να παίξουμε συγκροτημένο μπάσκετ, πράγμα που κάναμε. Αν και κάτω από τέτοιες συνθήκες είναι δύσκολο να είσαι συγκεντρωμένος τελικά τα καταφέραμε και κερδίσαμε δίκαια. Θέλαμε να παίξουμε το παιχνίδι μέχρι το τελευταίο δευτερόλεπτο. Έπεσαν μέσα στον αγωνιστικό χώρο πολλά αντικείμενα, μέχρι και 2 ανοικτά μαχαίρια. Τι να κάνουμε από εκεί και πέρα; Να πούμε εδώ είμαστε. Είμαστε στόχος και ελάτε να μας πετύχετε; Αναγκαστήκαμε να φύγουμε. Θα πρέπει να συζητηθεί το καλοκαίρι η οργάνωση του επόμενου πρωταθλήματος για να μην ξανασυμβούν αντίστοιχα φαινόμενα. Πριν από τους τελικούς είχα ζητήσει από τον κόσμο του Παναθηναϊκού να σεβαστεί τους παίκτες του Ολυμπιακού. Τι άλλο να κάνω; Ποιος σπρώχνει αυτούς τους ανθρώπους να κάνουν επεισόδια; Όλοι ξέρουμε αλλά κανένας δεν λέει. Κανονικά θα πρέπει μόλις πέσει το πρώτο κέρμα να εκκενωθεί το γήπεδο. Σε κάθε παιχνίδι εξαρτόμαστε από 10 ανθρώπους που κάνουν κακό στις ομάδες. Τις λύσεις πρέπει να τις δίνει η πολιτεία ή οι ομάδες. Δεν είναι δύσκολο να βρεθεί η λύση αλλά δεν θέλουμε να βρεθεί η λύση. Στην Ευρωλίγκα γιατί δεν γίνονται επεισόδια;
Θα είναι εξαιρετικό να συνεχίσει ο Ολυμπιακός να παίζει στο πρωτάθλημα. Για μένα είναι φίλοι μου".


ΣΠΑΝΟΥΛΗΣ:
"Υπάρχει μεγάλη ικανοποίηση που πήραμε το πρωτάθλημα. Ηρθαμε εδώ σκεπτόμενοι ότι δεν υπάρχει άλλος αγώνας. Ξέραμε πόσο δύσκολο είναι. Σίγουρα αντιμετωπίσαμε δυσκολίες από την ατμόσφαιρα όμως πιάσαμε καλή απόδοση και καταφέραμε να πάρουμε μία μεγάλη νίκη. Θέλουμε τους φιλάθλους να είναι κοντά μας, ειδάλλως ας μην έρχονται καθόλου στο γήπεδο εάν θέλουν να κάνουν κακό".

Κώστας Έξαρχος

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου