Τρίτη 22 Ιουνίου 2010

ΓΚΟΥΤΙ, Η ΒΟΜΒΑ ΤΟΥ ΜΑΡΙΝΑΚΗ!


Σας ρο είχαμε γράψει εδώ και αρκετό καιρό το όνομα και δεν αποκλείεται αυτή να είναι η «βόμβα» του Βαγγέλη Μαρινάκη.
Την περίπτωση του Γκούτι εξετάζουν στον Ολυμπιακό.
Μάνατζερ έχει προτείνει τον Ισπανό μέσο, ο οποίος φέρεται να είναι θετικός στο ενδεχόμενο να αγωνιστεί στο ελληνικό πρωτάθλημα. Ο 34χρονος παίκτης , είναι ελεύθερος από τη Ρεάλ Μαδρίτης, έναν χρόνο πριν λήξει το συμβόλαιό του. Σημαντικό ρόλο σε τέτοιες υποθέσεις παίζει πάντα το οικονομικό.

Οι Πειραιώτες ψάχνουν την υπόθεση του Γκούτι και ενημερώθηκαν ότι αν του προσφέρουν 5 εκατ. ευρώ δέχεται να υπογράψει διετές συμβόλαιο συνεργασίας.
Σύμφωνα με [πληροφορίες ο Γκούτι, ήδη έχει μιλήσει με τον Ραουλ Μπράβο και δείχνει να βλέπει πολύ θετικά την περίπτωση του Ολυμπιακό

Μάλιστα, είναι ανοιχτό το ενδεχόμενο αύριο ή μεθαύριο να υπάρξει επαφή των δύο πλευρών και να συζητήσουν τις λεπτομέρειες της ενδεχόμενης συνεργασίας τους.

Τι είπαν Μαρινάκης και Λίνεν


Έχει πολύ μεγάλο ενδιαφέρον το τι ειπώθηκε ανάμεσα στον κύριο Μαρινάκη και τον Εβαν Λίνεν στην χθεσινη τους συνάντηση.
«Εγώ σε θέλω, έκανες μια συμφωνία με τον κύριο Κόκκαλη και τη σέβομαι, ισχύει, σε στηρίζω, αλλά δεν δέχομαι τον βοηθό σου», να είπε ο μεγαλομέτοχος της «ερυθρόλευκης» ΠΑΕ στον Γερμανό προπονητή, ο οποίος προσπάθησε να τον μεταπείσει. «Δεν αλλάζω γνώμη. Θέλουμε έναν βοηθό μέσα από τον Ολυμπιακό, που να ξέρει την ομάδα».

Από εκεί και πέρα, ο Λίνεν θα έπρεπε να συμφωνήσει στην πρόταση του κ. Μαρινάκη ή να επιλέξει να παραιτηθεί. Ο Γερμανός διάλεξε την πρώτη λύση, αφού δεν ήθελε με τίποτα να χαλάσει η συμφωνία με τον Ολυμπιακό, έστω και αν δεν του άρεσαν οι εξελίξεις και η ξαφνική αλλαγή, για ότι αφορά το θέμα του γαμπρού του.

ΚΩΣΤΑΣ ΣΑΜΟΘΡΑΚΗΣ

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου