Δευτέρα 7 Ιουνίου 2010

Τίτλοι τέλους για τον Αντώνη Νικοπολίδη


Τέλος και επίσημα στην ποδοσφαιρική του καριέρα έβαλε σήμερα ο Αντώνης Νικοπολίδης. Οι φήμες που ήθελαν τον 39χρονος διεθνή ποδοσφαιριστή να κρεμάει τα παπούτσια του έπειτα από μια λαμπρή σταδιοδρομία γεμάτη διακρίσεις επιβεβαιώθηκαν .

Ο έλληνας τερματοφύλακας συναντήθηκε την Δευτέρα το μεσημέρι στα γραφεία του συλλόγου με τον Γιάννη Χρυσικόπουλο και του ανακοίνωσε την απόφασή του να σταματήσει το ποδόσφαιρο. Κάτι που λίγο ως πολύ όλοι περίμεναν, άλλα δεν ήταν σίγουροι αν δεν το άκουγαν από τα χείλη του 39χρονου πορτιέρο.

Έτσι λοιπόν, ο Αντώνης Νικοπολίδης, μετά από σχεδόν 20 χρόνια και 527 συμμετοχές (101 στην Ευρώπη) στο επαγγελματικό ποδόσφαιρο κρεμάει τα γάντια του, έχοντας στο παλμαρέ του 10 πρωταθλήματος Ελλάδας, 9 Κύπελλα, 3 Σούπερ Καπ και ένα πρωτάθλημα Ευρώπης το 2004. Όχι και άσχημα...

Από την επόμενη σεζόν , δεν θα βλέπουμε τον Αντώνη Νικοπολίδη στο ελληνικό πρωτάθλημα με τα χρώματα του Ολυμπιακού να υπερασπίζεται την εστία της ομάδας. Έναν παίκτη που κόσμησε με την παρουσία του, αλλά και τον εξαιρετικό του χαρακτήρα το ποδόσφαιρο της χώρας μας και με την φανέλα του Παναθηναϊκού για 15 χρόνια και με του Ολυμπιακού τα τελευταία έξι.

δεν αποκλείεται πάντως να υπάρξουν συζητήσεις με τους ανθρώπους της "ερυθρόλευκης" διοίκησης και ο 39χρονος να παραμείνει στο μεγάλο Λιμάνι, από κάποιο πόστο. Τις επόμενες ημέρες θα φανεί τι μέλλει γενέσθαι.

Όπως και να 'χει, στον Πειραιά είναι αναγκασμένοι πλέον να αναζητήσουν τον τερματοφύλακα που θα καλύψει επάξια του μεγάλο κενό του Αντώνη Νικοπολίδη, την στιγμή μάλιστα που είναι αβέβαιο το μέλλον των Παναγόπουλου, Πάρντο και Κόβατς (ο πρώτος μένει, οι άλλοι δύο είναι... φευγάτοι). Πρέπει να αρχίσει το ψάξιμο και μάλιστα το γρηγορότερο δυνατόν καθώς σε μια εβδομάδα ξεκινά η προετοιμασία και ο Ολυμπιακός δεν θα έχει πρώτο τερματοφύλακα.

Η ανακοίνωση της ΠΑΕ Ολυμπιακός για τον Αντώνη Νικοπολίδη:

"Ο Γενικός Διευθυντής της Π.Α.Ε. ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ Γιάννης Χρυσικόπουλος συναντήθηκε σήμερα, στα γραφεία της Π.Α.Ε., με τον αρχηγό της ομάδας μας Αντώνη Νικοπολίδη, ο οποίος τον ενημέρωσε για τις σκέψεις του να σταματήσει το ποδόσφαιρο".


Κώστας Έξαρχος

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου