Δευτέρα 7 Ιουνίου 2010

Αποχαιρετιστήριο γεύμα Γιαννάκη στους παίκτες ;


Γεύμα στους παίκτες του Ολυμπιακού προκειμένου να τους ευχαριστήσει για την συνεργασία τους ,παρέθεσε το μεσημέρι της Δευτέρας στην περιοχή του Λαιμού στη Βουλιαγμένη ο Παναγιώτης Γιαννάκης.

Σύμφωνα με πληροφορίες δεν αποκλείεται να πρόκειται για τον αποχαιρετισμό του ερυθρόλευκου τεχνικού, καθώς το συμβόλαιό του δεν πρόκειται να ανανεωθεί από την ΚΑΕ, μιας και παρά το γεγονός ότι οι Πειραιώτες χρεώνουν πολλά στο γκρίζο παρασκήνιο για την απώλεια και του εφετινού πρωταθλήματος, εντούτοις δεν παραγνωρίζουν ότι παρά τα πολλά χρήματα που δαπανήθηκαν, η αγωνιστική εικόνα του συλλόγου ήταν αντιστρόφως ανάλογη.

Ο Ολυμπιακός επί Γιαννάκη παρά τις δεκάδες πανάκριβες μεταγραφές ουδέποτε έπαιξε μπάσκετ αξιώσεων, γνωρίζοντας ήττες σε όλα τα κρίσιμα παιχνίδια σε Ελλάδα και Ευρώπη.

Ο 51χρονος τεχνικός είναι φορτισμένος συναισθηματικά από το βράδυ της Κυριακής και δεν θέλησε να πει πολλά στη συνέντευξη Τύπου.

Πληροφορίες αναφέρουν πως έχει ήδη δεχτεί κάποιες κρούσεις από το εξωτερικό για να συνεχίσει εκεί την καριέρα του, αλλά προτού αποφασίσει θα χρειαστεί μία περίοδο ηρεμίας έπειτα από μία εξαντλητική χρονιά


Κώστας Έξαρχος

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου