Τετάρτη 23 Ιουνίου 2010

Ονειρεύονται Μπουρούση στην Μπαρτσελόνα


Στο στόχαστρο της Μπαρτσελόνα έχει μπει ο Γιάννης Μπουρούσης αν πιστέψουμε την εφημερίδα της Καταλονίας Sport.

Η συγκεκριμένη εφημερίδα σε ρεπορτάζ που φιλοξενεί επισημαίνει πως η Μπαρτσελόνα καραδοκεί για να κάνει δικό της τον Γιάννη Μπουρούση σε περίπτωση που δεν δεχθεί τη μείωση αποδοχών που θα του προτείνει ο Ολυμπιακός.
Η καταλανική εφημερίδα ασχολείται με τους στόχους της Μπαρτσελόνα για τη φροντ λάιν, ξεκαθαρίζοντας πάντως πως πρώτος στόχος είναι Άλεξ Μάριτς που έχει συμβόλαιο με την Παρτιζάν, αλλά οι «μπλαουγκράνα» είναι διατεθειμένοι να συζητήσουν με τους Σέρβους για να τον αγοράσουν.

Ως δεύτερος στόχος αναφέρεται από την «Sport» ο Γιάννης Μπουρούσης. Το περίεργο με το δημοσίευμα είναι η αναφορά στο συμβόλαιο του Καρδιτσιώτη σέντερ με τον Ολυμπιακό, το οποίο σύμφωνα με τους Ισπανούς έληξε. Μάλιστα αναφέρεται ότι μέχρι στιγμής δεν έχει συμφωνήσει με τους Πειραιώτες και έτσι η Μπαρτσελόνα περιμένει στην γωνία για να τον αρπάξει.

Φυσικά, ο Γιάννης Μπουρούσης υπέγραψε πέρυσι το νέο του συμβόλαιο με τον Ολυμπιακό και η αναφορά των Ισπανών έχει να κάνει με την επικείμενη μείωση αποδοχών που φέρονται διατεθειμένοι να του κάνουν οι πειραιώτες.


Κώστας Έξαρχος

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου