Τρίτη 1 Ιουνίου 2010

ΓΙΑΝΝΑΚΗΣ: ''Να ξεπεράσουμε όλα τα εμπόδια''


Δεκαεπτά λέξεις ήταν αρκετές για να δώσουν το ερυθρόλευκο στίγμα ενόψει του τρίτου τελικού των πλέι οφ της Α1 του μπάσκετ μεταξύ ΠΑΟ και Ολυμπιακό, αύριο Τετάρτη (21:45) στο ΟΑΚΑ.

Τον δρόμο τον είδαμε και τώρα απλά πρέπει να τον ακολουθήσουμε ξεπερνώντας όσα εμπόδια κι αν παρουσιαστούν", είπε ο Παναγιώτης Γιαννάκης στην επίσημη ιστοσελίδα του ΕΣΑΚΕ και είναι χαρακτηριστικό ότι για ακόμα μία μέρα ίσχυσε η απαγόρευση δηλώσεων των παικτών.

Οι "ερυθρόλευκοι" προτιμούν να μιλήσουν για άλλη μια φορά να μιλήσουν με πράξεις, αυτή τη φορά στην καυτή έδρα των αντιπάλων των πρασίνων, την οποία πρέπει να "σπάσουν" προκειμένου να διεκδικήσουν τον τίτλο. Η ψυχολογία τους είναι σε καλύτερο επίπεδο πλέον μετά τη νίκη στο ΣΕΦ και υπάρχει πίστη για ανάλογη εμφάνιση και στο ΟΑΚΑ.

Το θετικό γι' αυτούς είναι ότι όλοι οι παίκτες είναι στη διάθεση του τεχνικού τιμ, συμπεριλαμβανομένου και του Παναγιώτη Βασιλόπουλου που αναμένεται να πάρει λίγο χρόνο συμμετοχής, κάτι που είχε γίνει και την Κυριακή.

Τέλος, όσον αφορά στον τέταρτο τελικό, την ερχόμενη Κυριακή στο ΣΕΦ, η αστυνομία ζήτησε από την ΚΑΕ Ολυμπιακός να τοποθετηθεί ειδικό δίχτυ πίσω από τον πάγκο του Παναθηναϊκού।

Κώστας Έξαρχος

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου