Τρίτη 22 Μαρτίου 2011

Τα μέτρα του τελικού στις γυναίκες.



Στα πρότυπα του τελικού του κυπέλλου ανδρών στο βόλεϊ μεταξύ Ολυμπιακού και Ηρακλή στην Ορεστιάδα θα διεξαχθεί τελικά και ο τελικός των γυναικών μεταξύ Ολυμπιακού-ΑΕΚ στις 16 Απριλίου στη Σάμο. Αυτό αποφασίστηκε την Δευτέρα στην πρώτη σύσκεψη που έγινε στο αιγαιοπελαγίτικο νησί για τον καθορισμό του πλαισίου διεξαγωγής του αγώνα, το οποίο θα επικυρωθεί από την αστυνομία στην επόμενη σύσκεψη.
Πιο συγκεκριμένα, αποφασίστηκε στο γήπεδο "Πυθαγόρειο" οι θεατές να εισέλθουν με ονομαστικές λίστες και ο αριθμός των προσκλήσεων έχει ως εξής:
Από εικοσιπέντε (25) για τον Δήμο Σάμου και την Ε.Ο.ΠΕ., από δεκαπέντε (15) για τον Ολυμπιακό και την ΑΕΚ και οι υπόλοιπες περίπου 300 θέσεις θα συμπληρωθούν από ανθρώπους του αθλήματος στο νησί της Σάμου που ανήκουν στις παρακάτω κατηγορίες:

1) Αθλητές των σωματείων της Σάμου με ευθύνη της Τοπικής Επιτροπής.
2) Προπονητές με επίδειξη ταυτότητας του Σ.Ε.Π.ΠΕ. και της αστυνομικής τους ταυτότητας.
3) Διαιτητές με επίδειξη ταυτότητας διαιτητή και της αστυνομικής τους ταυτότητας.
4) Μέλη Δ.Σ. της Τοπικής Επιτροπής και των σωματείων με επίδειξη αντιγράφου απόφασης συγκρότησης σε σώμα και της αστυνομικής τους ταυτότητας.
5) Διαπιστευμένοι δημοσιογράφοι.

Στη σύσκεψη παραβρέθηκαν ο Δήμαρχος Σάμου, Στέλιος Θάνος, εκπρόσωποι της Αστυνομικής Διεύθυνσης Σάμου, του Ολυμπιακού, της ΑΕΚ, της Τοπικής Επιτροπής και της Ε.Ο.ΠΕ.

Φώτης Ρουμελιώτης

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου