Τετάρτη 16 Μαρτίου 2011

Δεν προέκυψαν νέα στοιχεία για το θέμα με τις κασέτες


Με τις καταθέσεις των Κυριάκου Θωμαίδη, Κύρου Βασάρα και Σοφοκλή Πιλάβιου ολοκληρώθηκε την Τετάρτη ο πρώτος κύκλος καταθέσεων στον αθλητικό εισαγγελέα Κωνσταντίνο Σιμιτζόγλου για την υπόθεση των κασετών, ενώ όπως προκύπτει από την ερχομένη βδομάδα θα κληθούν να καταθέσουν ακόμα δυο μάρτυρες με πληροφορίες να αναφέρουν πως ο ένας θα είναι δημοσιογράφος και ο άλλος ο Πρόεδρος της ΚΕΔ Βασίλης Τεροβίτσας.
Την Τετάρτη το πρωί πρώτος στο γραφείο του αθλητικού εισαγγελέα στην Ευελπιδων βρέθηκε ο δημοσιογράφος Κυριάκος Θωμαϊδης, ο οποίος κατέθετε επί δυο ώρες και κατά την έξοδο του αποκάλυψε πως παρέδωσε στον κ. Σιμιτζογλου δυο cd τα οποία είχαν το ίδιο περιεχόμενο με αυτά που κατέθεσε και ο Αλέξης Κούγιας και μια ιδιόχειρη επιστολή του ανθρώπου που του τα έστειλε, η ταυτότητα του οποίου είναι άγνωστη.
Ο δεύτερος μάρτυρας που είχε κληθεί ήταν ο Διευθυντής Ανάπτυξης Διαιτησίας Κύρος Βασάρας, ο οποίος ενημέρωσε τον Κωνσταντίνο Σιμιτζόγλου για περίπου μιάμιση ώρα για τον τρόπο που ορίζονται οι διαιτητές, ενώ δεν απέκλεισε το ενδεχόμενο να στραφεί νομικά εναντίων όσων έχουν εμπλέξει το όνομα του σε αυτή την υπόθεση.
Λίγο πριν τις 14.00 στο γραφείο του αθλητικού εισαγγελέα βρέθηκε και ο τρίτος μάρτυρας που είχε κληθεί να καταθέσει, ο Πρόεδρος της ΕΠΟ Σοφοκλής Πιλάβιος, ο οποίος κατά την έξοδο του δεν προχώρησε σε κάποια αποκάλυψη η σε άλλο χρήσιμο για την έρευνα στοιχείο και αρκέστηκε να πει.

Σ. ΠΙΛΑΒΙΟΣ: «Είναι καθήκον όλων μας να βοηθήσουμε τη δικαιοσύνη για να λύσουμε τα όσα προβλήματα υπάρχουν. Κάθε δικαστική έρευνα είναι προς αυτή την κατεύθυνση. Στο ποδόσφαιρο δεν υπάρχουν αδιέξοδα. Υπάρχουν και θεσμοί και διαδικασίες για να λύσουμε όποια προβλήματα υπάρχουν. Ο κ. Κούγιας έκανε κάποιες καταγγελίες και αυτές θα εξεταστούν από τον εισαγγελέα. Έχω ξεκαθαρίσει ότι δεν έχω λάβει επιστολή από τον Σωτήρη Βοργιά ή οποιονδήποτε άλλον».

Μιχάλης Μουσελίμης

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου