Παρασκευή 11 Μαρτίου 2011

Συνεχίζεται και το Σάββατο η διάθεση εισιτηρίων για το ντέρμπι με την ΑΕΚ


Το ντέρμπι με την ΑΕΚ μπορεί να μην έχει ίδια αίγλη όπως αυτο κόντρα σε Παναθηναϊκό, ωστόσο οι φίλοι του Ολυμπιακού το πρωί της Παρασκευής σχημάτισαν ουρές έξω από τα εκδοτήρια του γηπέδου Καραϊσκάκη, προκειμένου να εξασφαλίσουν ένα εισιτήριο για το μεγάλο παιχνίδι της 27ης αγωνιστικής κόντρα στην Ένωση.
Το γεγονός ότι οι ερυθρόλευκοι έχουν 13 βαθμούς διαφορά από τον δεύτερο και βρίσκονται πολύ κοντά στην κατάκτηση του 38ου πρωταθλήματος τους, δεν άγχωσε όπως φάνηκε ιδιαίτερα τους οπαδούς του Πειραϊκού συλλόγου για να πάρουν εισιτήριο για τον αγώνα με την ΑΕΚ, όπως είχαν κάνει στο ντέρμπι αιωνίων, όμως παρόλα αυτά κατάφεραν να εξαντλήσουν τα εισιτήρια των 20 και 25 ευρώ μέσα σε λίγες ώρες.
Έτσι η διάθεση των εισιτηρίων θα συνεχιστεί και το Σάββατο από τα εκδοτήρια του Σταδίου Γ. ΚΑΡΑΪΣΚΑΚΗΣ, που βρίσκονται έξω από τη θύρα 17, από τις 10.00 το πρωί μέχρι και τις 18.οο το απόγευμα.
Οι τιμές των εισιτήριων που έχουν απομείνει για το ντέρμπι με την ΑΕΚ είναι 30 €, 40 €, 50 €, 75 €, 100 € & VIP 200 €.
Τα εισιτήρια είναι ονομαστικά και κάθε φίλαθλος μπορεί να προμηθευτεί έως δύο με την επίδειξη του Δελτίου Αστυνομικής Ταυτότητας του, ενώ έως 4 εισιτήρια δίνονται μόνο για οικογένειες, εφόσον από τις ταυτότητες ή άλλο νόμιμο έγγραφο αποδεικνύεται η οικογενειακή σχέση των αγοραστών των εισιτηρίων.

Μιχάλης Μουσελίμης

1 σχόλιο:

  1. ΣΙΑΚΟΥΛΗΣ ΓΕΩΡΓΙΟΣ14 Απριλίου 2011 στις 4:15 μ.μ.

    Μιχαλη πε3στου ΔΟΥΚΑΚΟΥ ΝΑ ΜΗΝ ΚΑΛΕΙ ΛΑΜΟΓΙΑ ΣΤΗΝ ΕΚΠΟΜΠΗ ΜΕ ΛΑΜΟΓΙΑΚΗ ΔΡΑΣΗ . ΥΠΑΡΧΟΥΝ ΕΡΑΣΙΤΕΧΝΕς ΠΑΡΑΓΟΝΤΕς ΜΑ ΑΠΟΨΗ ΣΟΒΑΡΗ ΠΟΥ ΘΑ ΕΧΕΙ ΑΠΗΧΗΣΗ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή