Δευτέρα 21 Μαρτίου 2011

Συγκεντρώθηκαν για Μάλτα


Η αποστολή της εθνικής ομάδας της Ελλάδας συγκεντρώθηκε το πρωί της Δευτέρας, ώστε να προετοιμαστεί για τον αγώνα του Σαββάτου με την Μάλτα για τα προκριματικά του Ευρωπαϊκού πρωταθλήματος του 2012. Το αντιπροσωπευτικό μας συγκρότημα θα επιδιώξει την νίκη όχι μόνο για να μείνει κοντά στη Κροατία, αλλά και για να μπορέσει να εκμεταλλευτεί τυχών στραβοπάτημα της πρωτοπόρου του ομίλου που το Σάββατο φιλοξενείται από την Γεωργία, αφού σε περίπτωση ισοπαλίας των Κροατών και νίκης της Ελλάδας στη Μάλτα, η γαλανόλευκη θα πιάσει την βασική της αντίπαλο στα προκριματικά στην πρώτη θέση.
Γι αυτό το λόγο και ο Κώστας Κατσουράνης, τόνισε πως έχουν πολλά να χάσουν αν δεν κερδίσουν τους τρεις βαθμούς.

Κ. ΚΑΤΣΟΥΡΑΝΗΣ… «Στόχος είναι η νίκη. Είναι ένα δύσκολο εκτός έδρας παιχνίδι, στο οποίο αν δεν πάρουμε τους τρεις βαθμούς θα χάσουμε πολλά. Το “τρίποντο” είναι το ζητούμενο, αν και δεν θα είναι εύκολη αναμέτρηση»

Νέο πρόσωπο στην αποστολή της Εθνικής ήταν ο Παναγιώτης Λαγός, ενώ από την πρώτη συγκέντρωση απουσίαζε ο Γιώργος Σαμαράς, ο οποίος θα ενσωματωθεί με την υπόλοιπη ομάδα το βράδυ.

Κ. ΚΑΤΣΟΥΡΑΝΗΣ… «Θα δουλέψουμε αυτή την εβδομάδα στις προπονήσεις και πιστεύω ότι είμαστε σε καλή κατάσταση σαν ομάδα. Πρέπει να είμαστε αισιόδοξοι ότι θα νικήσουμε τη Μάλτα και μετά θα δούμε τη συνέχεια στη διοργάνωση. Το μυαλό μας είναι μόνο στην αναμέτρηση με τη Μάλτα, δεν μας απασχολούν οι επόμενοι αγώνες».

Την Παρασκευή ο Φερνάντο Σάντος στη συνέντευξη που είχε παραχωρήσει είχε τονίσει πως η Ελλάδα μπορεί να είναι φαβορί στον αγώνα με την Μάλτα, όμως θα πρέπει οι παίκτες του να το δείξουν μέσα στο γήπεδο και να είναι συγκεντρωμένοι. Το ίδιο πιστεύει και ο Κώστας Κατσουράνης.

Κ. ΚΑΤΣΟΥΡΑΝΗΣ… «Πρέπει να έχουμε συγκέντρωση στο παιχνίδι μας. Θα ψάξουμε το γκολ με υπομονή και αν παίξουμε σύμφωνα με τις δυνατότητές θα τα καταφέρουμε»

Οι 19 παίκτες που έχουν κληθεί από τον Πορτογάλο προπονητή για το παιχνίδι με τη Μάλτα αλλά και για το φιλικό με την Πολωνία είναι οι Τζόρβας, Χαλκιάς, Βύντρα, Τοροσίδης, Τζαβέλλας, Μόρας, Παπαδόπουλος, Παπασταθόπουλος, Κατσουράνης, Καραγκούνης, Νίνης, Φετφατζίδης, Σαμαράς, Μήτρογλου, Λυμπερόπουλος, Σαλπιγγίδης, Κονέ, Καφές, Λαγός.

Μιχάλης Μουσελίμης

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου