Τετάρτη 16 Μαρτίου 2011

Ίδια παρέμεινε η τιμωρία του ΟΣΦΠ


Στην αρχική ποινή της μια αγωνιστικής κεκλεισμένων των θυρών έμεινε η επιτροπή εφέσεων της ΕΠΟ, η οποία απέρριψε την έφεση του ποδοσφαιρικού εισαγγελέα που ζητούσε να χαρακτηριστούν τα επεισόδια στο Καραϊσκάκη ως ευρείας κλίμακας και να τιμωρηθούν οι ερυθρόλευκοι με μεγαλύτερη ποινή, ενώ την ίδια ώρα απορρίφθηκε και η αντέφεση του Ολυμπιακού.
Το μεσημέρι της Τετάρτης εκδικάστηκε από την Επιτροπή Εφέσεων της ΕΠΟ η έφεση του ποδοσφαιρικού εισαγγελέα εις βάρος της πρωτόδικης απόφασης να τιμωρηθεί ο Ολυμπιακός με μία αγωνιστική για τα επεισόδια στο ντέρμπι με τον Παναθηναϊκό, αλλά και η αντέφεση της ερυθρόλευκης ΠΑΕ που ζητούσε τη μείωση της ποινής για ηθικούς λόγους, από τη στιγμή που οι Πειραιώτες είχαν έκτιση την μια αγωνιστική στο παιχνίδι με τον Εργοτέλη.
Οι νομικοί εκπρόσωποι του Ολυμπιακού κύριοι Γιαννίκος και Βούλτσης κατά την απολογία τους υποστήριξαν πως έχουν γίνει πολύ χειρότερα επεισόδια σε αγώνες του Παναθηναϊκού και του ΠΑΟΚ όπου οι ΠΑΕ τιμωρήθηκαν με μόλις μια αγωνιστική και χαρακτήρισαν εσφαλμένη την άποψη του ποδοσφαιρικού εισαγγελέα της ΕΠΟ. Ο Πρόεδρος της επιτροπής εφέσεων τους εξήγησε πως έχει δει τα βίντεο που του προσκόμισαν και μέσα σε αυτά δεν φαίνεται πουθενά αυτό που διαβάσανε στις εφημερίδες πως ο Σισε χτυπήθηκε, ενώ από την πλευρά του ο κ. Γιαννικος τόνισε πως δεν μπορούν να χαρακτηριστούν όλα τα γεγονότα πριν κατά τη διάρκεια του αγώνα και μετά ως ενιαία.

Μιχάλης Μουσελίμης

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου