Πέμπτη 3 Μαρτίου 2011

Τριτσώνης στο ΟΑΚΑ και Μήτσιος στο Φάληρο


Ο Σταύρος Τριτσώνης ορίστηκε να διευθύνει το ντέρμπι της 25ης αγωνιστικής ανάμεσα στην ΑΕΚ και τον ΠΑΟΚ στο ΟΑΚΑ. Ο 34χρονος Αθηναίος ρέφερι παρά το γεγονός τι καλείται να σφυρίξει για πρώτη φορά αναμέτρηση των δυο ομάδων, έχει σφυρίξει αγώνα της Ένωσης άλλες τρεις φορές στο πρωτάθλημα και του δικέφαλου του βορρά άλλες έξι. Συγκεκριμένα πέρσι τους κιτρινόμαυρους τους διαιτήτευσε στα ματς Καβάλα-ΑΕΚ 2-1 της 11ης αγωνιστικής και το Ολυμπιακός-ΑΕΚ 2-1 για τα Playoffs, οπού και στα δυο παιχνίδια είχε τιμωρηθεί για λάθη που είχε κάνει, ενώ πρώτη φορά που σφύριξε αναμέτρηση του δικέφαλου ήταν το ΑΕΚ-Καλαμαριά 4-0 τη σεζόν 2007-08. Από την άλλη τους Θεσσαλονικείς τους έχει διευθύνει φέτος στο Παναθηναϊκός-ΠΑΟΚ 1-0 και ΠΑΟΚ-Παναθηναϊκός 0-1, πέρσι στα Εργοτέλης-ΠΑΟΚ 0-2, ΠΑΣ Γιάννενα –ΠΑΟΚ 0-1 και Ξάνθη-ΠΑΟΚ 0-3, ενώ η πρώτη του φορά που είχε οριστεί σε αγώνα του δικέφαλου του βορρά ήταν το 2007-08 στο Εργοτέλης-ΠΑΟΚ 2-0. Οπότε η ΑΕΚ με τον Τριτσώνη μετράει 2 ήττες και μια νίκη και ο ΠΑΟΚ με τον Αθηναίο ρέφερι έχει 3 νίκες και 3 ήττες. Επίσης τον ΠΑΟΚ τον σφύριξε φέτος και στο Κύπελλο στο 1-1 με τον Ολυμπιακό στο Καραϊσκάκη.
Τον αγώνα του Ολυμπιακού με τον Εργοτέλη θα τον διευθύνει ο Χρήστος Μήτσιος. Ο 35χρονος Ηπειρώτης ρέφερι σφυρίζει για δεύτερη φορά αγώνα των ερυθρόλευκων στο Καραϊσκάκη με την πρώτη να είναι το Ολυμπιακός-Άρης 1-0 την 7η αγωνιστική. Αντίθετα παιχνίδι των Κρητικών θα διαιτητεύσει για 3η φορά, καθώς φέτος είχε διευθύνει και στα ματς Εργοτέλης-Αστέρας Τρίπολης 0-1 και ΑΕΚ-Εργοτέλης 3-1. Αξίζει να αναφέρουμε πως ο Μήτσιος είχε να οριστεί σε αναμέτρηση από την 18η αγνωστική, οπού είχε τιμωρηθεί στο Παναθηναϊκός-Καβάλα για τα σοβαρά λάθη που είχε κάνει.
Σε ότι αφορά τις υπόλοιπες αναμετρήσεις της 25ης αγωνιστικής ο Παμπορίδης ορίστηκε στον αγώνα της Λάρισας με τον Παναθηναϊκό, ο Παππάς στο Άρης-Ηρακλής, ο Ζαχαριάδης στο Ολυμπιακός Βόλου- Πανσερραϊκός, ο Σπάθας στο Ατρόμητος – Πανιώνιος, ο Κουκουλάκης στο Ξάνθη- Κέρκυρα και ο Κάκος που επιστρέφει μετά την τιμωρία του την 19η αγωνιστική στο Παναθηναϊκός-Πανιώνιος θα σφυρίξει το Καβάλα – Αστέρας Τρίπολης.

Μιχάλης Μουσελίμης

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου