Πέμπτη 24 Μαρτίου 2011

Ερασιτέχνης και RedStars στην Πρεσβεία της Σερβίας


Οι εκδηλώσεις ενόψει του φιλικού αγώνα του Ολυμπιακού με τον Ερυθρό Αστέρα στο πλαίσιο της ενίσχυσης του Ερασιτέχνη, ξεκίνησαν στην πρεσβεία της Σερβίας το μεσημέρι της Πέμπτης, όπου ο Σέρβος πρέσβης έχει προγραμματίσει δεξίωση για την αποστολή του Θρύλου της Σερβίας.
Το κεντρικό πρόσωπο της εκδήλωσης δεν ήταν άλλο από τον παλαίμαχο άσο των δυο ομάδων Μίλος Σεστιτς, ο οποίος φανέρωσε πως περιμένει με μεγάλη ανυπομονησία την φιλική αναμέτρηση μεταξύ των ερυθρόλευκων του Πειραιά και του Βελιγραδίου, για την οικονομική ενίσχυση του ερασιτέχνη Ολυμπιακού.

Μίλος Σέστιτς: «Χαίρομαι πολύ που είμαι επιτέλους πίσω στην Ελλάδα. Είμαστε εδώ με τον Ερυθρό Αστέρα για να βοηθήσουμε τον Ολυμπιακό. Ο Ολυμπιακός και ο Ερυθρός Αστέρας είναι το ίδιο για μένα στην καρδιά μου. Όπου και αν έπαιξα πήρα τίτλους, ζητώ συγγνώμη που δεν το κατάφερα με τον Ολυμπιακό. Οι οπαδοί του Αστέρα είναι οι καλύτεροι αλλά όπως είπα, Ερυθρός Αστέρας και Ολυμπιακός είναι το ίδιο πράγμα».
Τον Ολυμπιακό στην εκδήλωση που έγινε στη Πρεσβεία της Σερβίας εκπροσώπησαν ο πρόεδρος του Ερασιτέχνη Λεωνίδας Θεοδωρακάκης και ο αντιπρόεδρος του Ερασιτέχνη Νίκος Καραχάλιος, ο τεχνικός διευθυντής της Ακαδημίας και επικεφαλής του τμήματος σκάουτινγκ της πρώτης ομάδας Ντάρκο Κοβάσεβιτς και ο αρχηγός της ομάδας βόλει των ανδρών Ανδρέας Ανδρεάδης, ενώ το παρών έδωσε και ο αρχηγός των τίτλων του Ολυμπιακού Πρεντρακ Τζορτζεβιτς.

Στον χαιρετισμό του ο Πρέσβης Nτράγκαν Ζουπανιέβατς δήλωσε πολύ υπερήφανος που δύο μεγάλοι σύλλογοι όπως ο Ερυθρός Αστέρας και ο Ολυμπιακός μετέχουν σε τέτοια προσπάθεια.

Μιχάλης Μουσελίμης

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου