Παρασκευή 4 Μαρτίου 2011

Προαναγγελία 25η αγωνιστικής!


Με πλήρη αγωνιστική δράση παρά το εορταστικό τριήμερο συνεχίζεται η 25η αγωνιστική για το πρωτάθλημα της Σούπερ Λίνγκ. Το Σάββατο η αγωνιστική ξεκινά με την αναμέτρηση Ολυμπιακός Βόλου Πανσεραικός. Οι ερυθρόλευκοι προέρχονται από τον αγώνα με τον Ατρόμητο μεσοβδόμαδα αλλά θέλουν την νίκη για να διατηρηθούν ψιλά στην βαθμολογία.
Εκτός από την αναμέτρηση με την ομάδα των Σερρών θα είναι ο Αλβάρεζ, ο οποίος είναι τιμωρημένος, όπως και ο Ούμπιντες.
Από την άλλη πλευρά η ομάδα των Σερρών που πλέον έχει συμβιβαστεί με το ότι η ομάδα από την νέα σεζόν θα αγωνίζεται στην μικρότερη κατηγορία θα αγωνιστεί χωρίς τον τιμωρημένο Γιώργο Γεωργιάδη, και τον τραυματία ο Παντελιάδη.
Την ίδια ώρα στα πηγάδια η Ξάνθη αντιμετωπίζει την Κέρκυρα.
Στην αποστολή της ακριτικής ομάδας δεν βρίσκονται Βρονταράς, ο Φλίσκας, ο Τσουμάνης, και ο Καθάριου.
Από την πλευρά της η Κέρκυρα θα επιδιώξει να αποσπάσει ένα θετικό αποτέλεσμα με τον Μπόζινταρ Μπάντοβιτς να πέρενει στην αποστολή τους Στολτίδη, Λαμπρόπουλο, Τσίγκα, Μαιστόροβιτς, Χάμπλ, Μακρή, Κωνσταντόπουλο, Ιωάννου Δημήτρη, Ιωάννου Ηλία, Καλατζή, Κοντοδήμο, Βενέτη, Φλάβιο, Μαζνόφ, Γκουστάβο, Γραμμόζη, Γιάντση, Ρίκα, Σιαράβα, Επστάιν.
Η αγωνιστική δραστηριότητα για το Σάββατο ολοκληρώνεται με το ντέρμπι της Θεσσαλονίκης μεταξύ ΑΡΗ και Ηρακλή.
Στον ΑΡΗ το μοναδικό πρόβλημα είναι η απουσία του Ρικάρντο Φατί που είναι τιμωρημένος, ενώ αναμένεται να επιστρέψουν στην βασική ενδεκάδα οι Ρονάλντο Γκιάρο και ο Σέρχιο Κόκε.
Ο Ηρακλής ανακοίνωσε την αποστολή της ομάδας που αποτελείται από τους: Ελευθερόπουλο, Μπαντή, Ντάνι, Επαλέ, Γκαρσία, Χοσέμι, Γιάκομπ, Καϊτά, Σολτάνι, Μάρα, Μαχόπ, Ρόμπλες, Σζοτ, Ζερκά, Βουτσιάς, Κανακούδης, Κυριαζής, Παπαστεριανός, Στάμου. Εκτός έμεινε ο Πάμπλο Λίμα μετά από επεισόδιο που είχε με τον Βουτσιά.
Την Κυριακή στις 3 το μεσημέρι ο Ολυμπιακός στο γήπεδο Καραϊσκάκη υποδέχεται χωρίς κόσμο λόγο τιμωρίας τον Εργοτέλη. Οι ερυθρόλευκοι θέλουν την νίκη που θα τους κρατήσει στην κορυφή με την διαφορά ασφαλείας από τον Παναθηναϊκό. Ο Ερνέστο Βαρβέρδε θα έχει στην διάθεση του και τον Μέλμπερκ που προπονήθηκε κανονικά.
Ο Εργοτέλης αναμένεται να χρησιμοποιήσει αρκετά νέα πρόσωπα στην ενδεκάδα του ενώ αμφίβολοι μέχρι την τελευταία στιγμή θα είναι οι Ρομάνο και Κανδηλάκης που ταλαιπωρούνται από ίωση.
Την ίδια ώρα στην Καβάλα η τοπική ομάδα υποδέχεται τον Αστέρα Τρίπολης που καίγεται για τους βαθμούς. Οι Καβαλιώτες θα στερηθούν τις υπηρεσίες των Ντουγκλάο και Καρντόσο ενώ ο Αστέρας Τρίπολης θα αγωνιστή χωρίς τους τιμωρημένους Μπαστία και Ουριμπάρι.
Στις 5 και 15 η Λάρισα υποδέχεται τον Παναθηναϊκό ίσως στην τελευταία της ευκαιρία να αποσπάσει ένα θετικό αποτέλεσμα και να παραμείνει ζωντανή στην προσπάθεια παραμονής στην κατηγορία. Στον κάμπο όμως έχει προκύψει έντονος προβληματισμός για τον ορισμό από την ΚΕΔ του διαιτητή Βασίλη Παμπορίδη στο ματς με τον Παναθηναϊκό.
Από την πλευρά του ο Φερέιρα δεν υπολογίζει τους τραυματίες Χριστοδουλόπουλο, Μπουμσόνγκ και Καρνέζη, αλλά και τον Πλέσι, ο οποίος ταλαιπωρείται από ίωση. Στη διάθεση του Πορτογάλου δεν θα βρίσκεται ούτε ο τιμωρημένος, λόγω καρτών, Κώστας Κατσουράνης
Την ίδια ώρα στο Περιστέρι ο Ατρόμητος θα αγωνιστεί με τον Πανιώνιο σε ένα παιχνίδι που αρχικά ξεκίνησε με ανταλλαγή ανακοινώσεων μεταξύ των δυο διοικήσεων σχετικά με την διακίνηση των εισιτηρίων. Ο Γιώργος Δώνης δεν θα έχει στην διάθεση του τον Μάρτιν Μπαζίνσκι. Ο Πολωνός αμυντικός έχει υποστεί ρωγμή στον αριστερό ώμο.
Από την άλλη πλευρά ο Πανιώνιος με τον Μήτρογλου και τον Γκαλίτσιο να επιστρέφουν στην ενδεκάδα αλλά και τον τιμωρημένο Ριέρα εκτός θα διεκδικήσει την νίκη που θα τον απομακρύνει από την επικίνδυνη ζώνη.
Τέλος η αυλαία της αγωνιστική πέφτει με το ντέρμπι των δικέφαλων στο Ολυμπιακό στάδιο λίγες μέρες μετά την λευκή ισοπαλία στον ημιτελικό του κυπέλλου. Η ένωση θα παραταχθεί χωρίς αγωνιστικά προβλήματα αφού ο Νίκος Λυμπερόπουλος ξεπέρασε την κάκωση στο δεξί γόνατο, με αποτέλεσμα να τεθεί στη διάθεση του προπονητή του. Από την πλευρά του ο ΠΑΟΚ θα έχει στον πάγκο του κανονικά τον Μάκη Χάβο αφού έληξε η ποινή της τιμωρίας του ενώ στον αγωνιστική τομέα ο δικέφαλος του Βορρά φαίνεται να ρίχνει μεγαλύτερο βάρος στην ρεβάνς του κυπέλλου με την ΑΕΚ παρά στην συγκεκριμένη αναμέτρηση.

Φώτης Ρουμελιώτης

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου