Δευτέρα 3 Ιανουαρίου 2011

Τέλος και ο Γκουλινέλι.


Παρελθόν από τον πάγκο του Ολυμπιακού στο βόλεϊ αποτελεί ο Φλάβιο Γκουλινέλι αφού τελικά ο Ιταλός προπονητής παρά την συζήτηση που είχε με τον Παντελή Ταρνατώρο επέλεξε να μην κάνει υπομονή και να φύγει από την ομάδα. Έτσι ο Γκουλινέλι μετά τον Βούλγαρο πασαδώρο Αντρέι Ζέκοφ είναι ο δεύτερος που θα αποτελέσει παρελθόν από την ομάδα του Πειραιά.
Ο Ιταλός τεχνικός την προηγούμενη εβδομάδα είχε συναντηθεί με τον Παντελή Ταρνατώρο, ο οποίος του είχε πει ότι στο ταμείο της ομάδας υπάρχουν 250.000 ευρώ και τα οποία και θα δοθούν στους παίκτες και ότι θα έπρεπε να κάνει λίγο υπομονή ώστε να πάρει και τα δικά του χρήματα.
Αρχικά είχε διαφανεί ότι ο Γκουλινέλι είχε την πρόθεση να κάνει υπομονή αλλά τελικά επέλεξε να μην συνεχίσει την συνεργασία του με τους Ερυθρόλευκους. Μάλιστα χαρακτηριστικό είναι ότι όπως και πέρυσι έτσι και φέτος ο Ολυμπιακός θα συνεχίσει με πρώτο προπονητή τον Γιάννη Καλμαζίδη που πέρυσι οδήγησε την ομάδα στην κατάκτηση του πρωταθλήματος.
Μάλιστα την Δευτέρα το πρωί ο Γκουλινέλι δεν πήγε στο Ρέντη για προπόνηση κάτι το βράδυ θα περάσει από το γήπεδο ώστε να χαιρετήσει τους παίκτες και τους συνεργάτες του στον πάγκο.
Η συνέχεια για το ερυθρόλευκο τμήμα αναμένεται με ιδιαίτερο ενδιαφέρον αφού σύμφωνα με πληροφορίες ο επόμενος που θα φύγει είναι ο Γίρι Κραλ, ο οποίος επίσης δεν δείχνει να αντέχει τα οικονομικά προβλήματα που ταλανίζουν τον Ερασιτέχνη Ολυμπιακό. Από την άλλη πλευρά πιο ευχάριστα είναι τα νέα για τον Ντεσπέιν, αλλά και τον Γιαμπλόνσκι που αναμένεται να παραμείνουν.
Τέλος σε ό,τι έχει να κάνει με τον αντικαταστάτη του Ζέκοφ, ο Ολυμπιακός αναζητά τον κατάλληλο παίκτη για να αντικαταστήσει τον Βούλγαρο άσσο με ένα ποσό όμως που δεν θα ξεπερνά τα 20.000 ευρώ.
Όσο αναφορά τα αγωνιστικά οι Ερυθρόλευκοι προετοιμάζονται για τον αγώνα με την Γιαστρζέμπσκι για την 5η αγωνιστική του Champions League.
Η ομάδα του Ολυμπιακού θα παραταχθεί με σύνθεση ανάγκης αφού δεν θα έχει πασαδόρο καθώς ο Αντρέι Ζέκοφ αποτελεί παρελθόν, και ο Ντίμα Φιλίποφ δεν έχει δικαίωμα συμμετοχής λόγω ενός θέματος με την ουκρανική ομοσπονδία, ενώ ο Μενέλαος Κοκκινάκης έχει υποχρεώσεις με την Εθνική του.

Φώτης Ρουμελιώτης

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου